PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • 1. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata. U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijanje insekata)
NN 73/2004 • 5. Najmanje jedno dvodijelno korito, s tekućom toplom i hladnom vodom i radna ploha za pripremu namirnica
NN 73/2004 • 6. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 7. Koš za otpatke kraj radne površine s poklopcem za nožno otvaranje
NN 73/2004 • 9. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
NN 73/2004 • 10. Uređaji za odvod dima, pare i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom)
NN 73/2004 • 13. Odgovarajući umivaonik s nožnim ili automatskim uključivanjem protoka tekuće tople i hladne vode, tekući sapun i papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • 15. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje
NN 73/2004 • »9.2 Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja (odredbe se primjenjuju na kuhinju iz točke 9. ovog Priloga)
NN 73/2004 • 1. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivana prirodnim ili mehaničkim putem
NN 73/2004 • 3. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu uporabu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji
NN 73/2004 • 7. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima
NN 73/2004 • 9. Odvojeno čuvanje sirovina, poluproizvoda i gotove hrane
NN 73/2004 • U točki 11.1. »Usluživanje ručka, večere i drugih obroka« iza podtočke 1. dodaju se riječi: »Usluživanje doručka, ručka, večere i drugih obroka može se obavljati u jednoj blagovaonici«;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 132/04, Broj 177/04,
Broj 128/09, Broj 42/06,
Broj 106/08, Broj 48/09
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO