PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-2-iznimno-od-odredbe-scpm NN 57/1995

• (1) Ugostiteljski objekt mora stalno raspolagati dovoljnim količinama higijenski ispcavne vode, koja se osigurava priključkom na javni vodovod, a gdje javni vodovod ne postoji, to se mora osigurati na drugi način sukladno posebnim propisima.


Stranica 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (3) Krute otpadne tvari moraju se, uz osigurane sanitarno-higijenske i tehničke uvjete sukladno posebnim propisima, redovito odstranjivati iz ugostiteljskog objekta.


Internet NN 57/1995

• (1) Ugostiteljski objekt mora biti priključen na javnu električnu mrežu ili na drugi odgovarajući način biti opskrbljen električnom energijom.


Internet stranice NN 57/1995

• (2) Električno osvjetljenje mora biti osigurano u svim prostorijama ugostiteljskog objekta.


Internet stranice NN 57/1995
• (1) Ugostiteljski objekt mora biti priključen na javnu telefonsku mrežu, osim na mjestima gdje takve mogućnosti ne postoje.

Internet stranice NN 57/1995
• (2) Ugostiteljski objekti za smještaj i restorani moraju imati osiguran najmanje jedan telefonski aparat na raspolaganju gostima, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno.

Internet stranice NN 57/1995 • Ugostiteljski objekt mora biti opremljen aparatima i drugom opremom za gašenje požara sukladno posebnim propisima. Zaposleno osoblje mora biti osposobljeno za rukovanje tim aparatima i opremom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 57/1995 • (2) Ugostiteljski objekt koji posluje samo ljeti ne mora imati osigurano grijanje prostorija, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno.
Poslovne stranice NN 57/1995 • (1) U ugostiteljskom objektu visina od poda do stropa (dalje u tekstu: unutarnja visina) u prostorijama za boravak, blagovanje i u prostorijama za usluživanje gostiju, mora iznositi 2,80 m, a u smještajnim jedinicama unutarnja visina mora iznositi 2,40 m, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno,
Pregledi NN 57/1995 • (2) Iznimno, od odredbe stavka 1. ovoga đlanka, u prostorijama za boravak, blagovanje i usluživanje gostiju, unutarnja visina može iznositi 2,50 m ako je u ugostiteljskom objektu ili prostoriji objekta ugrađen klima uredaj.
Glasnik NN 57/1995 • (4) U prostorijama ugostiteljskog objekta s koso izvedenim stropom ili stropom različitih razina, prosječna unutarnja visina mora biti sukladna odredbi stavka 1. ovoga članka.
Novo NN 57/1995 • (5) U ugostiteljskom objektu smještenom u zgradi koja je povijesno-kulturni spomenik, poslovne prostorije ne moraju imati unutarnju visinu propisanu ovim Pravilnikom, uz uvjet da se u procesu rada ne pojavljuju nikakve štetne imisije i da na svaku zaposlenu osobu dolazi najmanje 1 m2 zračnog prostora i 2 m2 slobodne površine poda.
Poslovi NN 57/1995 • (2) U ugostiteljskom objektu, koji usluge prehrane gostima pruža samoposluživanjem, moraju biti osigurani higijenski uvjeti sukladno posebnim propisima.
Poticaji NN 57/1995 • (1) Ugostiteljski objekt mora imati uređene i opremljene prostorije za osobnu higijenu gostiju (zahodi i kupaonice) sukladno ovom Pravilniku, ako Pravilnikom nije drukčije određeno.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 190/03, Broj 71/94, Broj 1/07, Broj 92/08, Broj 72/09, Broj 125/05


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled