PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 14/1996 • (3) Ako nadležni ured utvrdi da za prijavljene promjene nisu ispunjeni propisani uvjeti, postupit će prema odredbi stavka 1. ovoga članka.
NN 14/1996 • (2) Naslovna stranica Upisnika prikazana je obrascem broj 2, koji je sastavni dio ovoga Pravilnika.
NN 14/1996 • (3) Odgovorna osoba prije prvog upisa ovjerava Upisnik svojim potpisom i pečatom nadležnog ureda. Ovjera se obavlja na način da se na unutarnjoj stranici korica Upisnika upiše tekst ovjere koji glasi: "Ovaj Upisnik sadrži ukupno stranica".
NN 14/1996 • (1) Upis u Upisnik obavlja se na obrascu broj 3, koji je sastavni dio ovoga Pravilnika.
NN 14/1996 • Rješenje o ispunjavanju minimalnih uvjeta objekta u kojem se pružaju ugostiteljske usluge upisuje se u Upisnik, tako da objekt dobiva stalni redni broj upisa.
NN 14/1996 • (1) Popunjavanje odjeljaka u Upisniku obavlja se upisivanjem odgovarajućih podataka koji su naznačeni uz broj odjeljka.
NN 14/1996 • (2) Odjeljci se popunjavaju čitljivo, na način da se upisuje od početka slobodnog prostora odjeljka.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 14/1996 • (4) Iznimno, manje pogreške ispravljaju se precrtavanjem vodoravnom crtom i stavljanjem datuma ispravke i potpisa odgovorne osobe nadležnog ureda. Ako se radi o većim pogreškama, cijeli upis se poništava precrtavanjem lista Upisnika kosom crvenom crtom i upis se obavlja na prvom slobodnom listu Upisnika.
NN 14/1996 • (1) Izmjene i dopune, koje su nastale nakon prvog upisa u Upisnik, upisuju se u odjeljak "naknadni upisi". Nakon upisa novih podataka, odjeljak koji sadrži stare podatke precrtava se kosom crvenom crtom.
NN 14/1996 • (2) U slučaju kad je odjeljak naknadnih upisa popunjen, upis se nastavlja na novoj slobodnoj stranici Upisnika. Pri tom se na slijedećoj slobodnoj stranici upisuju svi važeći podaci iz odgovarajućih odjeljaka ranijeg upisa, s tim da se na obje stranice upisa napravi sveza prijenosa upisom broja odgovarajuće stranice. Stranica s koje su važeći podaci upisani na novu stranicu Upisnika precrtava se po obavljenom prijepisu podataka, kosom crvenom crtom.
NN 14/1996 • (2) Zbirka isprava vodi se u jednom omotu za svaki objekt upisa u Upisnik.
NN 14/1996 • (3) Na omotu Zbirke isprava, ispod naslova "Zbirka isprava", upisuje se naziv i vrsta objekta u kojem se pružaju ugostiteljske usluge, tvrtka pravne ili fizičke osobe i upisni broj pod kojim je upis obavljen.
NN 14/1996 • (1) Upisnik i Zbirka isprava propisani ovim Pravilnikom smatraju se ispravama trajne vrijednosti.
NN 14/1996 • (2) Odgovorna osoba nadležnog ureda koja vodi Upisnik i Zbirku isprava dužna ih je čuvati na način da se zaštite od zlouporabe, oštećenja i uništenja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 12/07, Broj 80/09,
Broj 24/06, Broj 152/05,
Broj 120/05, Broj 2/90
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI