PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-2-rjesenje-se-upisuje-xybe NN 14/1996

• (1) Popunjavanje odjeljaka u Upisniku obavlja se upisivanjem odgovarajućih podataka koji su naznačeni u produžetku broja odjeljka.


Stranica 1996-02-14-225 NN 14/1996

• (3) Podaci upisani u Upisniku ne smiju se brisati niti ispravljati.


Internet NN 14/1996

• (4) Iznimno, manje pogreške ispravljaju se precrtavanjem vodoravnom crtom, sa datumom ispravka i potpisom ovlaštene osobe. Ako se radi o većim pogreškama, cijeli upis se poništava precrtavanjem kosom crvenom crtom i upis se obavlja na prvoj slobodnoj stranici Upisnika.


Internet stranice NN 14/1996

• (1) Podaci o izmjenama u ugostiteljskom objektu, koje su nastale nakon prvog upisa, upisuju se u Upisnik u odjeljak "naknadni upisi". Nakon upisa podataka, odjeljak koji sadrži stare podatke precrtava se kosom crvenom crtom.


Internet stranice NN 14/1996
• (3) Prestanak poslovanja ugostiteljskog objekta upisuje se u Upisnik u odjeljak naknadnih upisa, nakon čega se ta stranica Upisnika precrtava s dvije kose crvene crte.

Internet stranice NN 14/1996
• U slučaju kada se upisani ugostiteljski objekt preustroji u ugostiteljski objekt druge vrste, upis tog ugostiteljskog objekta obavlja se pod drugim upisnim brojem, na prvoj slobodnoj stranici Upisnika.

Internet stranice NN 14/1996 • (1) Zbirka isprava vodi se u jednom omotu za svaki ugostiteljski objekt upisan u Upisnik.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 14/1996 • (3) U Zbirku isprava odlaže se po jedan primjerak: zahtjeva ugostitelja za utvrđivanje minimalnih uvjeta ugostiteljskog objekta i upis u Upisnik, priloga i dokaza priloženih uz zahtjev, rješenje da ugostiteljski objekt ispunjava minimalne uvjete, te druge odgovarajuće isprave temeljem kojih su obavljeni naknadni upisi.
Poslovne stranice NN 14/1996 • (1) Upisnik i Zbirka isprava propisani ovim Pravilnikom smatraju se ispravama trajne vrijednosti.
Pregledi NN 14/1996 • (2) Odgovorna osoba nadležnog ureda zadužena za vođenje Upisnika, obvezna je čuvati Upisnik i zbirke isprava na način da se zaštite od zlouporabe, oštećenja i uništenja.
Glasnik NN 14/1996 • (4) Svaka osoba koja ima pravni interes ima pravo uvida u Zbirku isprava.
Novo NN 14/1996 • (5) Uvid u Upisnik i Zbirku isprava obavlja se u nazočnosti odgovorne osobe.
Poslovi NN 14/1996 • (3) Pričuvna kopija Upisnika čuva se na odvojenom mjestu osiguranom od neovlaštenog pristupa i štetnih utjecaja (topline, vode i sl.).
Poticaji NN 14/1996 • (4) Pričuvna kopija iz stavka 2. ovoga članka stvara se najmanje jednom tjedno za nove upise u Upisnik.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 77/92, Broj 84/07, Broj 125/97, Broj 5/04, Broj 114/03, Broj 67/06


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled