PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 39/1999 • (2) Zidovi u kupaonici, do visine 1,70 m2 od poda, moraju biti obloženi materijalom koji ne propušta vodu, lako se čisti i održava. U kupaonici površine više od 4,5 m2 zidovi moraju biti obloženi na propisani način samo u tzv. mokrom" dijelu kupaonice."
NN 39/1999 • (3) Svako korito za pranje posuđa mora imati jednu slavinu s toplom vodom. Ako korito ima više od pet slavina, na svakih dodatnih četiri slavine s hladnom vodom obvezna je jedna slavina s toplom vodom.
NN 39/1999 • U članku 90. u stavku 4. iza riječi: "objektu" dodaje se zarez i riječi: ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano",
NN 39/1999 • U stavku 5. iza riječi: "trijema" dodaje se zarez i riječi: ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano",
NN 39/1999 • U točki 4. iza riječi: "policu" dodaju se riječi: "i po jedno osvjetljenje sa sjenilom."
NN 39/1999 • U točki 7. iza riječi: "postelja" dodaju se riječi: odnosno u postojećim ugostiteljskim objektima jednu stolicu može zamijeniti tabure".
NN 39/1999 • 12. Cjenik sobe i drugih usluga koje se pružaju gostu na raspolaganju gostu u posebnom prozirnom omotu ili vidno izložen u sobi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 39/1999 • (2) Na kategorizaciju depandanse primjenjuju se pojedine odredbe Elemenata i mjerila za kategorizaciju hotela i motela (prilog I. Pravilnika) iz točke I. Uređenje i oprema" i to podtočke: 5, 8, 9, 10, 12, 13, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 29 i 30."
NN 39/1999 • (1) Postupak kojim se utvrđuju minimalni uvjeti i uvjeti za kategoriju ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli" kojih se kategorije označavaju s tri, četiri ili pet zvjezdica, provode stručne službe koje imenuje ministar turizma. Stručnu službu, koja se sastoji od tri člana, čine djelatnici Ministarstva turizma, pročelnici nadležnih županijskih ureda i po potrebi stručni djelatnici drugih tijela državne uprave odnosno osobe iz šire stručne javnosti iz područja ugostiteljstva i turizma.
NN 39/1999 • (2) U postupku iz stavka 1. ovog članka utvrđuju se i minimalni uvjeti ugostiteljskih sadržaja pripadajućih ugostiteljskim objektima."
NN 39/1999 • U Prilogu I. "Elementi i mjerila za kategorizaciju hotela i motela" u točki I. "Uređenje i oprema":
NN 39/1999 • Riječi: "Iznimno, ova odredba ne primjenjuje se na ugostiteljske objekte kapaciteta do 40 smještajnih jedinica koji se kategoriziraju u treću kategoriju" zamjenjuju se riječima:
NN 39/1999 • U podtočki 3. "Prijemni hol s recepcijom...": u 16. retku iza riječi: "ventilacije" dodaje se crtica i riječi: "- odredba se ne primjenjuje na postojeće objekte"
NN 39/1999 • U podtočki 4. "Caffe bar, hotelski dućan i garderoba": u 10. retku iza riječi: "dućan" briše se točka i dodaju riječi: "i caffe bar."
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 134/05, Broj 66/97,
Broj 119/06, Broj 90/03,
Broj 10/94, Broj 117/01
LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA