PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-4-proizvodac-je-duzan-hfxj NN 96/1996

• V. UVJETI KOJE MORAJU IMATI PROSTORIJE ZA PROIZVODNJU I DRŽANJE VINA, DOPUŠTENA SREDSTVA I STRUČNA SPREMA RADNIKA


Stranica 1996-11-96-1912 NN 96/1996

• (2) Proizvođač koji ima proizvodnju vina manju od 300 hektolitara, može prijem, preradu grožđa i proizvodnju vina obavljati u jednoj prostoriji, ako je odvojena od drugih prostorija u objektu. Prostorija mora ispunjavati minimalne higijensko-tehničke uvjete koji su propisani posebnim propisima.


Internet NN 96/1996

• (3) Proizvođač iz stavka 2. ovoga članka ne mora imati prostoriju za obavljanje analize.


Internet stranice NN 96/1996

• (1) Proizvođač vina mora raspolagati sredstvima (uređajima) za:


Internet stranice NN 96/1996
• (2) Proizvođač vina koji puni vino u boce ili posude odnosno punitelj vina mora raspolagati odgovarajućim posebnim prostorijama, opremom i uređajima za punjenje vina (punionica).

Internet stranice NN 96/1996
• (3) Odredbe stavka 1. točke 3. i stavka 2. ovoga članka ne primjenjuju se na proizvođače iz članka 32. stavka 2. ovoga Pravilnika.

Internet stranice NN 96/1996 • (1) Proizvođač vina i drugih proizvoda od grožđa i vina mora imati za vođenje proizvodnje djelatnika sa završenim Agronomskim ili Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom, ili Višom poljoprivrednom školom odgovarajućeg smjera, s radnim iskustvom od najmanje jedne godine u vinarskoj proizvodnji, ili poljoprivrednog tehničara odgovarajućeg smjera s najmanje tri godine radnog iskustva u proizvodnji vina.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 96/1996 • (3) Odredba stavka 1. ovoga članka ne primjenjuje se na proizvođače iz članka 32. stavka 2. ovoga Pravilnika, ali ti proizvođači moraju imati položen ispit za voditelja podruma po programu koji se donosi u skladu s propisima o osposobljavanju i usavršavanju odraslih uz suglasnost ministra.
Poslovne stranice NN 96/1996 • Proizvođač vina s oznakom kontroliranog podrijetla mora pored uvjeta iz članka 32, 33. i 34. ovoga Pravilnika, ispunjavati i posebne uvjete za tu proizvodnju utvrđene u rješenju za označavanje proizvoda s oznakom kontroliranog podrijetla i u elaboratu koji čini njegov sastavni dio.
Pregledi NN 96/1996 • VI. DOPUŠTENI POSTUPCI I SREDSTVA U PROIZVODNJI MOŠTA I VINA
Glasnik NN 96/1996 • - pasteriziranje, samo za stolna vina i stolna vina s oznakom kontroliranog podrijetla,
Novo NN 96/1996 • - želatina jestiva (bezbojna, bez mirisa i okusa) u obliku listova, praha ili u vodenoj otopini najmanje koncentracije od 20%,
Poslovi NN 96/1996 • - kalijev ferocijanid u prahu ili kristalićima, tehnički čist za uklanjanje viška metala (Fe, Cu i Zn),
Poticaji NN 96/1996 • - kombinirana bistrila u kombinaciji sredstava koja su dopuštena,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 38/07, Broj 6/93, Broj 70/01, Broj 73/04, Broj 76/02, Broj 163/03


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled