PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 132/2003 • 6. Kuhinjske krpe u uporabi samo u slučaju termičke obrade hrane;
NN 132/2003 • 9. Obrađena hrana spremljena na temperaturi do najviše 100 C;
NN 132/2003 • 10. Odvojene prostore s dvodijelnim sudoperima za pranje crnog i za pranje bijelog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom. Ako se posuđe pere u stroju za pranje posuđa, tada je dostatan jednodijelni sudoper za svaku od navedenih vrsta posuđa;
NN 132/2003 • 12. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, sapun, četkica za pranje ruku, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku, za osoblje u kuhinji;
NN 132/2003 • 16. Kutija s materijalom za prvu pomoć na vidnom i lako dostupnom mjestu.«;
NN 132/2003 • »(5) Sve radne površine i police u kuhinji moraju imati gornju plohu od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti, ne smije biti od drveta.«;
NN 132/2003 • Iza članka 48. dodaje se nova podtočka 1.16. 3a. i naslov koji glasi:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 132/2003 • – kuhinja u slučaju kada se pružaju samo usluge doručka i u smještajnim objektima koji imaju do 25 smještajnih jedinica, a uz usluge doručka pružaju i ostalu prehranu«
NN 132/2003 • Iza podtočke 1.16.3a. i naslova: »Ostale kuhinje . . .« dodaje se članak 48a. koji glasi:
NN 132/2003 • (1) Iznimno od odredbi članka 48. stavka 1. i 3. ovog Pravilnika, ako smještajni objekt ima više ugostiteljskih sadržaja u kojima se pružaju usluge prehrane, a koji imaju svaki svoju kuhinju, tada samo jedna kuhinja mora biti u cijelosti opremljena i uređena u skladu s odredbama članka 48. ovog Pravilnika, a druga odnosno ostale kuhinje moraju imati slijedeće prostore, opremu, uređaje i pravila ponašanja:
NN 132/2003 • 5. Odgovarajuće uređaje za termičku obradu hrane, pića i napitaka;
NN 132/2003 • 6. Kuhinjske krpe u uporabi samo u slučaju termičke obrade hrane;
NN 132/2003 • 10. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, sapun, četkica za pranje ruku, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku, za osoblje u kuhinji;
NN 132/2003 • 11. Osoblje mora nositi odjeću i kape namijenjene za rad u kuhinji (kuharsku odoru);
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 63/04, Broj 43/99,
Broj 34/02, Broj 11/07,
Broj 10/94, Broj 156/08
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO