PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-5-odgovarajuce-uredaje-za-jcoj NN 132/2003

• 6. Kuhinjske krpe u uporabi samo u slučaju termičke obrade hrane;


Stranica 2003-08-132-1950 NN 132/2003

• 9. Obrađena hrana spremljena na temperaturi do najviše 100 C;


Internet NN 132/2003

• 10. Odvojene prostore s dvodijelnim sudoperima za pranje crnog i za pranje bijelog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom. Ako se posuđe pere u stroju za pranje posuđa, tada je dostatan jednodijelni sudoper za svaku od navedenih vrsta posuđa;


Internet stranice NN 132/2003

• 12. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, sapun, četkica za pranje ruku, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku, za osoblje u kuhinji;


Internet stranice NN 132/2003
• 16. Kutija s materijalom za prvu pomoć na vidnom i lako dostupnom mjestu.«;

Internet stranice NN 132/2003
• »(5) Sve radne površine i police u kuhinji moraju imati gornju plohu od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti, ne smije biti od drveta.«;

Internet stranice NN 132/2003 • Iza članka 48. dodaje se nova podtočka 1.16. 3a. i naslov koji glasi:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 132/2003 • – kuhinja u slučaju kada se pružaju samo usluge doručka i u smještajnim objektima koji imaju do 25 smještajnih jedinica, a uz usluge doručka pružaju i ostalu prehranu«
Poslovne stranice NN 132/2003 • Iza podtočke 1.16.3a. i naslova: »Ostale kuhinje . . .« dodaje se članak 48a. koji glasi:
Pregledi NN 132/2003 • (1) Iznimno od odredbi članka 48. stavka 1. i 3. ovog Pravilnika, ako smještajni objekt ima više ugostiteljskih sadržaja u kojima se pružaju usluge prehrane, a koji imaju svaki svoju kuhinju, tada samo jedna kuhinja mora biti u cijelosti opremljena i uređena u skladu s odredbama članka 48. ovog Pravilnika, a druga odnosno ostale kuhinje moraju imati slijedeće prostore, opremu, uređaje i pravila ponašanja:
Glasnik NN 132/2003 • 5. Odgovarajuće uređaje za termičku obradu hrane, pića i napitaka;
Novo NN 132/2003 • 6. Kuhinjske krpe u uporabi samo u slučaju termičke obrade hrane;
Poslovi NN 132/2003 • 10. Umivaonik s tekućom toplom i hladnom vodom, sapun, četkica za pranje ruku, papirnati ručnici ili aparat za sušenje ruku, za osoblje u kuhinji;
Poticaji NN 132/2003 • 11. Osoblje mora nositi odjeću i kape namijenjene za rad u kuhinji (kuharsku odoru);
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 63/04, Broj 43/99, Broj 34/02, Broj 11/07, Broj 10/94, Broj 156/08


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled