PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 35/1999 • (6) Granična vrijednost odnosi se na ukupne halogenirane spojeve utvrđene detektorom elektronskog zahvata. Za pojedinačno utvrđene spojeve granična vrijednost iznosi 0,10 mg/kg.
NN 35/1999 • 2. ODRE?IVANJE KOLIČINE VOSKOVA KAPILARNOM PLINSKOM KROMATOGRAFIJOM
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Determination of wax content by capillary column gas-liquid chromatography" (COI/T.20/Doc. No. 18/6 June 1996).
NN 35/1999 • 5. ODRE?IVANJE SASTAVA I KOLIČINE STEROLA KAPILARNOM PLINSKOM KROMATOGRAFIJOM
NN 35/1999 • 7. ODRE?IVANJE MASNIH KISELINA U POLOŽAJU 2 NA TRIGLICERIDIMA
NN 35/1999 • 8. SPEKTROFOTOMETRIJSKA ANALIZA U ULTRALJUBIČASTOM PODRUČJU
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Determination of tetrachloroethylene in olive oils by gas-liquid chromatography" (COI/T.20/Doc. No. 8/Corr. 1 December 1990).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Determination trans unsaturated fatty acids by capillary column gas chromatography" (COI/T.20/Doc. No. 17/6 June 1996).
NN 35/1999 • 11. ODRE?IVANJE SASTAVA TRIGLICERIDA S EKVIVALENTNIM BROJEM UGLJIKA (ECN) 42
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Theoretical composition of ECN 42 and ECN 44 triglicerides (computer program)" (COI/T.20/Doc. No. 9 / 1991).
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Glass for oil tasting" (COI/T.20/Doc. No. 5/18 June 1987);
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Guide for the installation of a test room" (COI/T.20/Doc. No. 6/18 June 1987);
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Guide for the selection, training and monitoring of skilled virgin olive oil tasters" (COI/T.20/Doc. No. 14/20 November 1996)
NN 35/1999 • International Olive Oil Council, "Organoleptic assessment of virgin olive oil" (COI/T.20/Doc. No. 15/20 November 1996).
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 163/03, Broj 138/06,
Broj 52/91, Broj 14/07,
Broj 38/08, Broj 35/08
LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA