PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-6-proizvodnja-prhkoga-i-rbvy NN 5/2004

• 7. ukrašavanje kolača, izrada krema, glazura i caklina;


Stranica 2004-01-5-200 NN 5/2004

• Proizvodnja pšeničnoga kruhaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz


Internet NN 5/2004

• Proizvodnja peciva od pšeničnoga brašnaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz


Internet stranice NN 5/2004

• Proizvodnja lisnatog tijesta i finih pekarskih proizvodaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz


Internet stranice NN 5/2004
• Završno ručno oblikovanje tijesta za kruhOblikovanje, određivanje temperature, vlažnost u komori, vrijeme fermentacije

Internet stranice NN 5/2004
• Zamjes tijesta izravnim ili neizravnim načinom, ručno ili strojnoRukovanje različitim tipovima miješalica, redoslijed doziranja sirovina, homogenost tijesta, trajanje zamjesa

Internet stranice NN 5/2004 • Oblikovanje pereca i pletenicaPriprema sirovina, zamjes, oblikovanje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 5/2004 • PečenjePriprema peći za pečenje, ubacivanje limova s tijestnim komadima u peć, vađenje pečenih proizvoda
Poslovne stranice NN 5/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
Pregledi NN 5/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
Glasnik NN 5/2004 • 10. Pšenično brašno i njegova preradba u pšenični kruh i pecivo od dizanog tijesta
Novo NN 5/2004 • 11. Izrađivanje finog peciva i kolača od dizanog tijesta
Poslovi NN 5/2004 • 14. Proizvodnja kruha od grubog brašna, neprosijanog brašna, specijalnog kruha
Poticaji NN 5/2004 • 15. Proizvodnja finog peciva i kolača od dizanog tijesta
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 42/08, Broj 27/08, Broj 71/08, Broj 56/08, Broj 40/99, Broj 52/06


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled