PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2004 • 7. ukrašavanje kolača, izrada krema, glazura i caklina;
NN 5/2004 • Proizvodnja pšeničnoga kruhaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Proizvodnja peciva od pšeničnoga brašnaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Proizvodnja lisnatog tijesta i finih pekarskih proizvodaPriprema sirovina, zamjes tijesta, obrada, fermentacija, oblikovanje, pečenje, hlađenje i prijevoz
NN 5/2004 • Završno ručno oblikovanje tijesta za kruhOblikovanje, određivanje temperature, vlažnost u komori, vrijeme fermentacije
NN 5/2004 • Zamjes tijesta izravnim ili neizravnim načinom, ručno ili strojnoRukovanje različitim tipovima miješalica, redoslijed doziranja sirovina, homogenost tijesta, trajanje zamjesa
NN 5/2004 • Oblikovanje pereca i pletenicaPriprema sirovina, zamjes, oblikovanje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 5/2004 • PečenjePriprema peći za pečenje, ubacivanje limova s tijestnim komadima u peć, vađenje pečenih proizvoda
NN 5/2004 • Pri izradi praktične zadaće ispitanik (naučnik) mora se pridržavati propisanih mjera zaštite na radu i zaštite okoliša te ostalih uvjeta koje odredi ispitna komisija.
NN 5/2004 • Ispitanik mora ispitnoj komisiji priložiti mapu praktičnog dijela naukovanja za sve godine obrazovanja iz koje je vidljivo da je uspješno svladao ovaj dio naukovanja.
NN 5/2004 • 10. Pšenično brašno i njegova preradba u pšenični kruh i pecivo od dizanog tijesta
NN 5/2004 • 11. Izrađivanje finog peciva i kolača od dizanog tijesta
NN 5/2004 • 14. Proizvodnja kruha od grubog brašna, neprosijanog brašna, specijalnog kruha
NN 5/2004 • 15. Proizvodnja finog peciva i kolača od dizanog tijesta
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 42/08, Broj 27/08,
Broj 71/08, Broj 56/08,
Broj 40/99, Broj 52/06
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO