PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 172/2004 • Likeri od voćnog soka i voćni likeri mogu se označiti kao »brandy« tako da se ispred riječi navede ime voća. Samo sljedeće navedene složenice mogu se koristiti u predstavljanju likera:
NN 172/2004 • (2) Ukoliko na deklaraciji likera nisu navedeni sastojci sukladno odredbama stavka 2. ovoga članka, proizvod mora pratiti proizvođačka dokumentacija.
NN 172/2004 • (3) Kada se stavljaju na tržište kao gotov proizvod likeri moraju imati alkoholnu jakost najmanje 15% vol. ako za pojedine proizvode ovim Pravilnikom nije drugačije propisano.
NN 172/2004 • Likeri se, ovisno o tehnološkom postupku i vrsti sirovine, stavljaju na tržište kao:
NN 172/2004 • (2) Likeri od voćnog soka u jednoj litri sadrže najmanje 200 mililitara matičnog voćnog soka po kojem se liker zove ili ekvivalentnu količinu koncentrata toga voćnog soka.
NN 172/2004 • (3) U proizvodnji likera od voćnog soka dozvoljeno je korištenje prirodnih aroma izuzev arome voća po kojem proizvod nosi ime.
NN 172/2004 • (1) Voćni likeri su proizvodi dobiveni aromatiziranjem etilnog alkohola poljoprivrednog podrijetla s maceratima voća ili voćnih dijelova (kore, grančice, voćke) u etilnom alkoholu poljoprivrednog podrijetla i/ili iz njih dobivenim destilatima.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 172/2004 • (3) U proizvodnji voćnih likera dozvoljeno je korištenje prirodnih aroma izuzev arome voća po kojem proizvod nosi ime.
NN 172/2004 • (1) Likeri od rakija su proizvodi dobiveni zaslađivanjem rakija.
NN 172/2004 • (2) U proizvodnji likera od rakija dozvoljeno je korištenje prirodnih aroma izuzev arome voća po kojem proizvod nosi ime.
NN 172/2004 • – količina šećera najmanje 100 g/l izražena kao invertni šećer;
NN 172/2004 • – ostali sastojci moraju udovoljavati odredbama propisanim ovim Pravilnikom za upotrijebljenu rakiju.
NN 172/2004 • (2) U proizvodnji biljnih likera dozvoljava se korištenje drugih prirodnih aroma.
NN 172/2004 • (3) Biljne likere dozvoljeno je bojati prirodnim i umjetnim bojama.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 140/03, Broj 33/08,
Broj 22/09, Broj 38/96,
Broj 55/07, Broj 143/08
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA