PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 19/1999 • Ribolovni alat kojim je ostvaren ulov (zaokružiti jedan alat):
NN 19/1999 • ulovu za ribu koja je namijenjena potrošnji, odnosno u roku od 30 dana za
NN 19/1999 • ulove za koje je predhodno dostavljena prva prijava, a bili su namijenjeni
NN 19/1999 • 3 Ovu prijavu ispunjava i potpisuje zapovjednik plovila kojim je ostvaren ulov.
NN 19/1999 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O RAZVRSTAVANJU, MINIMALNIM UVJETIMA I KATEGORIZACIJI UGOSTITELJSKIH OBJEKATA
NN 19/1999 • U Pravilniku o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata ("Narodne novine", broj 57/95., 110/96., 24/97., 61/98. i 137/98.), iza članka 5. dodaje se novi članak 5a. koji glasi:
NN 19/1999 • (4) Iznimno od odredbi stavka 1. i 2. ovoga članka, ugostiteljski objekti vrste: zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, slastičarnica, objekt brze prehrane tip I, caffebar, buffet, krčma, konoba i klet, kojima je prostorija za usluživanje površine do 50 m2, a koji se razvrstavaju u novu vrstu, odnosno koji traže utvrđivanje minimalnih uvjeta nakon 15. ožujka 1999. godine, ili ako se nalaze u ugostiteljskom objektu za smještaj koji se kategorizira, moraju imati najmanje jedan zahod, predprostor s umivaonikom, te pisoar. Pisoar mora biti od zahoda ili umivaonika vizualno odijeljen pregradnim elementom ili zidom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 19/1999 • (2) U postupku iz stavka 1. ovoga članka utvrđuju se i minimalni uvjeti za ugostiteljske objekte iz skupine "restorani" i skupine "barovi" koji se nalaze u sastavu ugostiteljskih objekata iz skupine "hoteli".
NN 19/1999 • U članku 106. iza stavka 2. dodaje se stavak 3. koji glasi:
NN 19/1999 • (3) U postupku kojim se utvrđuju minimalni uvjeti i uvjeti za kategoriju ugostiteljskih objekata za smještaj iz stavka 1. ovoga članka, utvrđuju se i minimalni uvjeti za ugostiteljske objekte iz skupine restorani" i skupine "barovi" koji se nalaze u sastavu tih objekata."
NN 19/1999 • Na temelju članka 103. stavka 8. Zakona o zdravstvenoj zaštiti ("Narodne novine", broj 75/93, 11/94, 55/96, 1/97 - pročišćeni tekst) te članka 13. stavka 1. Pravilnika o radnom vremenu u zdravstvenim ustanovama ("Narodne novine" 38/97) ministar zdravstva donosi
NN 19/1999 • O OBVEZNOM ISTICANJU OZNAKE O POČETKU I ZAVRŠETKU RADNOG VREMENA ZDRAVSTVENIH USTANOVA I PRIVATNIH ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA
NN 19/1999 • Privatni zdravstveni djelatnici obvezni su na građevini u kojoj se nalaze prostorije za obavljanje privatne prakse te na ulaznim vratima ordinacije istaći oznaku o početku i završetku radnog vremena sukladno rješenju ministra zdravstva o odobrenju rada u privatnoj praksi.
NN 19/1999 • Odredba stavka 1. ovog članka odnosi se i na zdravstvene djelatnike kojima je odobren rad u privatnoj praksi na temelju Pravilnika o uvjetima za davanje u zakup zdravstvenih ustanova primarne zdravstvene zaštite i lječilišta ("Narodne novine", broj 6/96, 29/97 i 1/98).
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 40/08, Broj 47/04,
Broj 33/06, Broj 6/03,
Broj 131/04, Broj 167/03
LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA