PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 5/2004 • Ispitaniku se na praktičnom dijelu ispita zadaje praktična zadaća iz sljedećih područja:
NN 5/2004 • - postavljanje stola za tijek svakodnevnog obroka s 5 sljedova,
NN 5/2004 • - jedan meni ispitanik će poslužiti na ispitu, ponuditi i servirati odgovarajuće piće,
NN 5/2004 • - prema predloženom jelovniku za svakodnevne prigode, jedno jelo će dogotoviti pred gostima,
NN 5/2004 • - slaganje stola za 6 osoba za svečanu prigodu prema odabiru komisije,
NN 5/2004 • - odabir pića i čaša prema odabranom izboru jela (menija),
NN 5/2004 • - posluživanje jednog menija uz sljubljivanje vina s naručenim jelima,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 5/2004 • Pri izvođenju praktičnog dijela ispita ispitanik će pokazati:
NN 5/2004 • - poznavanje stranih jezika i vještine miješanja pića, naročito apertitivnih i digestivnih mješavina,
NN 5/2004 • - dogotavljanja jela pred gostima (miješanjem, rasijecanjem, filiranjem, flambiranjem i sl.).
NN 5/2004 • - sprječavanje širenja zaraznih bolesti u ugostiteljskim objektima,
NN 5/2004 • - primjena mjera i postupaka zaštite na radu u ugostiteljskom objektu,
NN 5/2004 • Ovaj dio sadržaja ima dvije cjeline: poznavanje jela i pića i ophođenje s gostima te način posluživanja jela i pića.
NN 5/2004 • - pravilno sastavljanje vinske karte, barske karte, cjenika pića,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 63/07, Broj 18/09,
Broj 31/02, Broj 33/92,
Broj 37/05, Broj 113/93
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO