PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 102/1995 • U mesarskom obrtu potrebno je raditi i proizvoditi slijedeće:
NN 102/1995 • - klasificirati meso u skladu s njegovim svojstvima, sastavom i zrelosti,
NN 102/1995 • - proizvoditi mesne prerađevine i to kobasice svih vrsta, salame, paštete, kuhane šunke, mesne ekstrakte i sokove
NN 102/1995 • i to narotito pazeći na kvalitetu proizvoda, okus i boju te prezentaciju mesa i mesnih prerađevina.
NN 102/1995 • - način rasijecanja stoke na polovice i četvrtine te obradu mesa za razne namjene,
NN 102/1995 • - proizvodnju mljevenog mesa te pripremu raznih proizvoda od mljevenog mesa,
NN 102/1995 • - pripremu mesa, salama i trajnih kobasica za sušenje i dimljenje.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 102/1995 • Važno je da ispitanik poštuje mjere zaštite na radu i zaštite okoliša kao i sve higijenske mjere.
NN 102/1995 • Pripremljene proizvode ispitanik mora aranžirati i izložiti.
NN 102/1995 • 2. Stručno teoretski sadržaji ispita neophodni za obavljanje obrta
NN 102/1995 • - načini klanja stoke u odnosu na održavanje kvalitete mesa,
NN 102/1995 • - obrada zaklane stoke (rasijecanje na polovice i četvrtine),
NN 102/1995 • - proizvodnja kobasica za kuhanje, hrenovki i sirovih kobasica (sirovine, začini, recepture, priprava, kuhanje, dozrijevanje, sušenje, dimljenje),
NN 102/1995 • - proizvodnja kuhanih i sirovih salamura, proizvodnja mljevenog mesa i mesnih proizvoda,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 80/99, Broj 76/00,
Broj 86/06, Broj 112/03,
Broj 78/06, Broj 21/08
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI