PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-izgradnja-uredenje-i-oprema-wvaf NN 20/1992

• Prostorije za odmor i prehranu radnika moraju udovoljavati uvjetima propisanim u članku 35. stavcima 11. i 12. ovog pravilnika.


Stranica 1992-04-20-466 NN 20/1992

• Objekt odnosno mjesto za pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava mora imati:


Internet NN 20/1992

• 1. krovnu zaštitu, betonsko ili metalno postolje ili kanal za pranje vozila koji ima kanalizacijski sustav odgovarajućeg kapaciteta;


Internet stranice NN 20/1992

• 2. prostoriju za držanje pribora i dezinfekcijskih sredstava;


Internet stranice NN 20/1992
• 4. priključke za hladnu i toplu vodu temperature najmanje 83 oC, ugrađenim termdmetrom na izlaznoj cijevi tople vode;

Internet stranice NN 20/1992
• 5. sanitarne prostorije odgovarajuće veličine za potrebe radnika zaposlenih u ovom objektu, ili se te prostorije moraju nalaziti u neposrednoj blizini.

Internet stranice NN 20/1992 • Objekt za čišćenje, pranje i dezinfekciju sredstava za prijevoz životinja mora biti lociran u nečistom dijelu kruga klaonice, blizu depoa.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 20/1992 • OBJEKTI ZA RASIJECANJE MESA PAPKARA, KOPITARA, PERADI I KUNIĆA
Poslovne stranice NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje mesa papkara ili kopitara ili peradi ili kunića, ovisno o vrsti mesa koje se rasijeca, načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
Pregledi NN 20/1992 • Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje, u skladu s odredbama članaka 5. do 27. i članka 29. do 36. ovog pravilnika.
Glasnik NN 20/1992 • Prostorije iz stavka I. ovog članka moraju biti funkcionalno povezane hodnicima ili kolosijecima s ostalim proizvodnim prostorijama, bez križanje putova nepakiranoga s putovima pakiranog mesa.
Propis NN 20/1992 • U pogledu izgradnje, uređenja i opreme prostorije za hlađenje i zamrzavanje moraju biti u skladu sa člancima 96. i 99. i člancima od 100. do 103. ovog pravilnika.
Propis NN 20/1992 • Prostorije za rasijecanje i obradu mesa moraju, po veličini, uređenju i opremi, odgovarati vrsti i načinu proizvodnje i kapacitetu rada.
Propis NN 20/1992 • Najviša dopuštena temperatura zraka u tim prostorijama ne smije premašiti +10 oC.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 99/07, Broj 73/07, Broj 25/04, Broj 88/93, Broj 70/06, Broj 105/07


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled