PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • Prostorije za odmor i prehranu radnika moraju udovoljavati uvjetima propisanim u članku 35. stavcima 11. i 12. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Objekt odnosno mjesto za pranje i dezinfekciju prijevoznih sredstava mora imati:
NN 20/1992 • 1. krovnu zaštitu, betonsko ili metalno postolje ili kanal za pranje vozila koji ima kanalizacijski sustav odgovarajućeg kapaciteta;
NN 20/1992 • 2. prostoriju za držanje pribora i dezinfekcijskih sredstava;
NN 20/1992 • 4. priključke za hladnu i toplu vodu temperature najmanje 83 oC, ugrađenim termdmetrom na izlaznoj cijevi tople vode;
NN 20/1992 • 5. sanitarne prostorije odgovarajuće veličine za potrebe radnika zaposlenih u ovom objektu, ili se te prostorije moraju nalaziti u neposrednoj blizini.
NN 20/1992 • Objekt za čišćenje, pranje i dezinfekciju sredstava za prijevoz životinja mora biti lociran u nečistom dijelu kruga klaonice, blizu depoa.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • OBJEKTI ZA RASIJECANJE MESA PAPKARA, KOPITARA, PERADI I KUNIĆA
NN 20/1992 • Objekt za rasijecanje mesa papkara ili kopitara ili peradi ili kunića, ovisno o vrsti mesa koje se rasijeca, načinu rada i vrsti proizvodnje, mora imati po tehnološkom redoslijedu funkcionalno povezane i tehnički opremljene ove prostorije:
NN 20/1992 • Objekti iz stavka 1. ovog članka moraju udovoljavati općim uvjetima za izgradnju i uređenje, u skladu s odredbama članaka 5. do 27. i članka 29. do 36. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Prostorije iz stavka I. ovog članka moraju biti funkcionalno povezane hodnicima ili kolosijecima s ostalim proizvodnim prostorijama, bez križanje putova nepakiranoga s putovima pakiranog mesa.
NN 20/1992 • U pogledu izgradnje, uređenja i opreme prostorije za hlađenje i zamrzavanje moraju biti u skladu sa člancima 96. i 99. i člancima od 100. do 103. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Prostorije za rasijecanje i obradu mesa moraju, po veličini, uređenju i opremi, odgovarati vrsti i načinu proizvodnje i kapacitetu rada.
NN 20/1992 • Najviša dopuštena temperatura zraka u tim prostorijama ne smije premašiti +10 oC.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 99/07, Broj 73/07,
Broj 25/04, Broj 88/93,
Broj 70/06, Broj 105/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE