PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/1992 • Objekt za obradu i rasijecanje mesa divljači, prema vrsti proizvodnje i načinu rada, mora imati ove prostorije:
NN 20/1992 • 6. za nejestive proizvode i konfiskat odnosno zatvorene posude;
NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
NN 20/1992 • Izgradnja, uređenje i opremljenost prostorija iz stavka 1. članka 195. ovog pravilnika mora odgovarati uvjetima propisanim u člancima 34, 35. i 96, člancima 101. do 103. i člancima 111, 121, 123, 130. i 133. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • 2. za hlađenje i zamrzavanje ili uređaje za hlađenje odgovarajućeg kapaciteta;
NN 20/1992 • 6. za proizvodnju masti ili topljenje loja, toplinsku obradu i dimljenje;
NN 20/1992 • 8. za nejestive proizvode i konfiskat odnosno zatvorene posude;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/1992 • Tehnološka povezanost, broj, veličina i opremljenost prostorija iz stavka 1. ovog članka moraju odgovarati vrsti i opsegu proizvodnje.
NN 20/1992 • Prostorija, za primarnje mesa, ovisno u veličini mora biti u skladu sa člankom 119. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Uređenje i opremljenost prostorije za hlađenje i/ili zamrzavanje mora biti u skladu sa člankom 96. i člancima 101. do 103. ovog pravilnika.
NN 20/1992 • Ako je prostorija iz stavka 3 ovog članka dovoljne veličine, u njoj se može obaviti soljenje i/ili salamurenje mesa, strojna obrada i punjenje. Uredenje i opremljenost ove prostorije ovise o vrsti proizvodnje i kapacitetu, a mora imati odvojene dijelove za rasijecanje i obradu mesa, smještaj posuda za soljenje i/ili salamurenje sirovine, strojnu obradu i/ili pripremu nadjeva, punjenje ovitaka i daljnju obradu.
NN 20/1992 • Prostorija za proizvodnju masti, toplinsku obradu i dimljenje mora imati odvojene dijelove za proizvodnju masti (topljenje masnog tkiva, prihvat i pakiranje), s tim da se pakirana mast može odlagati u skladište gotovih proizvoda, toplinsku obradu (s odgovarajućom opremom) i dimljenje (obarenih, kuhanih ili polutrajnih proizvoda). Trajni se proizvodi moraju dimiti odvojeno od drugih vrsta proizvoda.
NN 20/1992 • Za uskladištenje začina, sastojaka salamure, aditiva i reprodukcijskog materijala mora postojati prostorija odgovarajuće veličine u koju se, na izdvojene dijelove odnosno na podmetače i police odlažu ingredijencije salamure, začini, aditivi, reprodukcijski materijal i materijal za palciranje. Natrijev nitrit, natrijev nitrat i polifosfatni preparati čuvaju se u zaključanim posudama pod kontrolom veterinarske inspekcije
NN 20/1992 • Uređenje i opremljenost prostorija za nejestive proizvode i konfiskat te veterinarsku inspekciju, garderoba i sanitarnih prostorija mora biti u skladu sa člancima 34, 35 i 111. ovog pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 114/08, Broj 79/07,
Broj 27/00, Broj 98/01,
Broj 60/08, Broj 34/95
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE