PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/1996 • Kakao-sitnež je mješavina fino usitnjene kakao-jezgre, kakao-ljuske i kakao-klice, koja nastaje pri ljuštenju kakao-zrna.
NN 90/1996 • Ekspeler kakao-pogača jest kakao-pogača dobivena ekspeler postupkom iz kakao-zrna, s dodatkom kakao-loma i kakao-pogače ili bez njih.
NN 90/1996 • Kakao-lom i kakao-masa ne smiju sadržavati više od 14% ukupnog pepela, računano na bezmasnu suhu tvar, ako je riječ o alkaliziranom proizvodu.
NN 90/1996 • Kakao-maslac jest masnoća dobivena mehaničkim postupcima iz kakao-zrna, kakao-loma, kakao-mase, kakao-pogače ili kakao-sitneži.
NN 90/1996 • 3) obraditi natrijevom lužinom ili drugim uobičajenim sredstvima za neutralizaciju,
NN 90/1996 • 4) obraditi zemljom za bijeljenje, aktivnim ugljenom ili drugim uobičajenim sredstvom za obezbojenje.
NN 90/1996 • 1) prešani kakao-maslac, koji se dobiva prešanjem kakao-loma ili kakao-mase, može se nadalje obrađivati na način propisan točkama 1) i 2) stavka 2. članka 22.,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/1996 • 3) rafinirani kakao-maslac, koji se dobiva na način propisan točkama 1) i 2) stavka 2. članka 22., ili na način predviđen točkama 3) i 4) stavka 2. članka 22. ili na oba načina.
NN 90/1996 • Boja, miris i okus pojedinih vrsta kakao-maslaca moraju odgovarati karakteristikama tih vrsta i ne smiju imati strani miris i okus.
NN 90/1996 • Pojedine vrste kakao-maslaca moraju udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 90/1996 • Kakao-prah koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 90/1996 • 1) da sadrži najmanje 17,5% kakao-maslaca, računano na suhu tvar;
NN 90/1996 • 3) da ne sadrži više od 8% pepela, a solubilizirani kakao-prah - više od 11% pepela i 0,3% pijeska, računano na bezmasnu suhu tvar,
NN 90/1996 • 4) da ne sadrži primjese škroba, želatine i sličnih tvari, strane mineralne tvari i boje, strane masnoće ili bilo kakve druge tvari koje se stavljaju isključivo radi povećanja mase, prikrivanja loše kakvoće ili postizanja prividno bolje kakvoće,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 17/99, Broj 124/09,
Broj 67/09, Broj 65/05,
Broj 80/08, Broj 61/97
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI