PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-kod-porasta-elektrovodljivosti-iznad-chgl NN 125/2003

• Pri kontaminaciji tekućina bakterijama ili pri pojavi endotoksičnih reakcija u bolesnika nužno je odmah utvrditi i odstraniti izvor onečišćenja, a sustav dekontaminirati do postizanja propisanih vrijednosti.


Stranica 2003-08-125-1810 NN 125/2003

• Nakon cjelovitog procesa dezinfekcije treba utvrditi moguće ostatke dezinficijensa ili drugih pirogena standardnim test trakama. U slučaju prisutnih ostataka treba ispirati sustav do negativne reakcije.


Internet NN 125/2003

• Podaci sa rezultatima fizikalno-kemijskih analiza, bakteriološke kontrole i vrijednostima endotoksina moraju se redovito bilježiti te slati četiri puta godišnje u Hrvatski zavod za javno zdravstvo.


Internet stranice NN 125/2003

• Nadzor nad kakvoćom vode za potrebe hemodijalize obavlja Hrvatski zavod za javno zdravstvo.


Internet stranice NN 125/2003
• Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.

Internet stranice NN 125/2003
• Na temelju članka 50. stavka 1. točke 2. Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe (»Narodne novine« broj 1/97 – pročišćeni tekst), ministar zdravstva donosi

Internet stranice NN 125/2003 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O MIKROBIOLOŠKIM STANDARDIMA ZA NAMIRNICE
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 125/2003 • »Na namirnice iz stavka 1. ovoga članka, uz standarde određene tim stavkom ovoga članka, primjenjuju se i odredbe posebnih pravilnika o temeljnim zahtjevima za pojedine grupe namirnica.«
Poslovne stranice NN 125/2003 • »U ovom Pravilniku su grupe mikroorganizama odnosno pojedini mikroorganizmi označeni simbolima, kako slijedi:
Pregledi NN 125/2003 • SIROVO MESO I PERAD, I PROIZVODI OD SIROVOG MESA I PERADI, SVJEŽE I SMRZNUTO
Glasnik NN 125/2003 • Sirovo konfekcionirano meso i meso peradi u trupovima (najmanje 0,5 cm ispod površine)1050<102-<10<10210/g
Novo NN 125/2003 • Usitnjeno meso, oblikovano usitnjeno meso, kobasice za pečenje, iznutrice, soljena crijeva i slični proizvodi 1060-<103<103<10310/g
Poslovi NN 125/2003 • Kuhane kobasice (krvavica, tlačenica, pašteta u ovitku i dr.)5x1040<102<102<1020
Poticaji NN 125/2003 • Sterilizirane (trajne) mesne konzerve i druga sterilizirana gotova jela (nakon termostatiranja 7dana na 370 C)<1---<1-
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 134/09, Broj 46/07, Broj 142/08, Broj 81/02, Broj 54/03, Broj 89/94


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled