PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 125/2003 • Pri kontaminaciji tekućina bakterijama ili pri pojavi endotoksičnih reakcija u bolesnika nužno je odmah utvrditi i odstraniti izvor onečišćenja, a sustav dekontaminirati do postizanja propisanih vrijednosti.
NN 125/2003 • Nakon cjelovitog procesa dezinfekcije treba utvrditi moguće ostatke dezinficijensa ili drugih pirogena standardnim test trakama. U slučaju prisutnih ostataka treba ispirati sustav do negativne reakcije.
NN 125/2003 • Podaci sa rezultatima fizikalno-kemijskih analiza, bakteriološke kontrole i vrijednostima endotoksina moraju se redovito bilježiti te slati četiri puta godišnje u Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
NN 125/2003 • Nadzor nad kakvoćom vode za potrebe hemodijalize obavlja Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
NN 125/2003 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 125/2003 • Na temelju članka 50. stavka 1. točke 2. Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe (»Narodne novine« broj 1/97 – pročišćeni tekst), ministar zdravstva donosi
NN 125/2003 • O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O MIKROBIOLOŠKIM STANDARDIMA ZA NAMIRNICE
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 125/2003 • »Na namirnice iz stavka 1. ovoga članka, uz standarde određene tim stavkom ovoga članka, primjenjuju se i odredbe posebnih pravilnika o temeljnim zahtjevima za pojedine grupe namirnica.«
NN 125/2003 • »U ovom Pravilniku su grupe mikroorganizama odnosno pojedini mikroorganizmi označeni simbolima, kako slijedi:
NN 125/2003 • SIROVO MESO I PERAD, I PROIZVODI OD SIROVOG MESA I PERADI, SVJEŽE I SMRZNUTO
NN 125/2003 • Sirovo konfekcionirano meso i meso peradi u trupovima (najmanje 0,5 cm ispod površine)1050<102-<10<10210/g
NN 125/2003 • Usitnjeno meso, oblikovano usitnjeno meso, kobasice za pečenje, iznutrice, soljena crijeva i slični proizvodi 1060-<103<103<10310/g
NN 125/2003 • Kuhane kobasice (krvavica, tlačenica, pašteta u ovitku i dr.)5x1040<102<102<1020
NN 125/2003 • Sterilizirane (trajne) mesne konzerve i druga sterilizirana gotova jela (nakon termostatiranja 7dana na 370 C)<1---<1-
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 134/09, Broj 46/07,
Broj 142/08, Broj 81/02,
Broj 54/03, Broj 89/94
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO