PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 172/2004 • – količina metilnog alkohola najviše 200 grama na hektolitar preračunato na 100% vol. alkohola.
NN 172/2004 • (2) Kada se stavlja na tržište vinjak mora udovoljavati ovim zahtjevima:
NN 172/2004 • – količina hlapivih tvari najmanje 125 grama na hektolitar preračunato na 100% vol. alkohola;
NN 172/2004 • – količina metilnog alkohola najviše 200 grama na hektolitar preračunato na 100% vol. alkohola;
NN 172/2004 • (3) Vinjak se može označavati zvjezdicama tako da svaka zvjezdica označava jednu godinu odležavanja vinskog destilata, te oznakom »stari vinjak« ako je destilat odležao najmanje 3 godine u hrastovim bačvama.
NN 172/2004 • (1) Brandy je proizvod dobiven od vinskog destilata destiliranog na manje od 86% vol. alkohola, a može biti miješan s vinskim destilatom destiliranim na manje od 94,8% vol. alkohola, pod uvjetom da vinski destilat ne prelazi više od 50% od ukupne količine alkohola u gotovom proizvodu.
NN 172/2004 • (2) Kada se stavlja na tržište brandy mora udovoljavati ovim zahtjevima:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 172/2004 • – količina metilnog alkohola najviše 200 grama na hektolitar, preračunato na 100% vol. alkohola;
NN 172/2004 • – da je vinski destilat odležao ili stario najmanje 1 godinu u hrastovim spremnicima ili najmanje 6 mjeseci u hrastovim bačvama sa zapreminom manjom od 1000 litara.
NN 172/2004 • (3) Brandy se može označavati zvjezdicama tako da svaka zvjezdica označava jednu godinu odležavanja vinskog destilata, te oznakom »stari brandy« ako je destilat odležao najmanje 3 godine u hrastovim bačvama.
NN 172/2004 • (2) Kada se stavlja na tržište lozovača mora udovoljavati ovim zahtjevima:
NN 172/2004 • – količina hlapivih tvari najmanje 140 grama na hektolitar, preračunato na 100% vol. alkohola;
NN 172/2004 • (1) Komovica je proizvod proizveden iz fermentirane grožđane komine i destiliran neposredno s vodenom parom ili destiliran nakon dodavanja vode grožđanoj komini.
NN 172/2004 • (2) Komini se može dodati vinski talog. Količina taloga koji se može dodati komini za proizvodnju komovice ne smije biti veća od 25 kg taloga na 100 kg korištenog grožđanog koma. Količina alkohola koja potječe od taloga ne smije prijeći 35% ukupne količine alkohola u gotovom proizvodu.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 59/91, Broj 154/04,
Broj 40/90, Broj 99/95,
Broj 31/09, Broj 41/94
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA