PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/1996 • Masi za punjenje čokolade i čokoladnog deserta može se dodati enzim invertaza ili sorbitol radi održavanja svježine.
NN 90/1996 • Ako je količina alkohola u ostalim čokoladnim proizvodima iz odredbe članka 44. ovog pravilnika veća od 0,5% mase, računano na neto masu pakovanja, količina alkohola mora biti deklarirana.
NN 90/1996 • U deklaraciji za čokoladu mase veće od 100 g, osim podataka iz članka 6. stavka 2. ovog pravilnika, moraju biti naznačeni: minimalna količina kakao-dijelova, izražena u postocima, a za mliječnu čokoladu - i minimalna količina mliječne masti izražena u postocima, računano na proizvod, za čokoladu s dodacima - minimalni udio kakao-dijelova, a za mliječnu čokoladu s dodacima - i minimalni udio mliječne masti u čokoladnoj odnosno mliječnoj čokoladnoj masi, izražen u postocima računano na proizvod.
NN 90/1996 • Čokoladu s dodacima navedenim u odredbi članka 41. stavka 1. ovog pravilnika mora u deklaraciji imati naznačeno koji dodatak sadrži (na pr. čokolada s lješnjakom i sl.).
NN 90/1996 • Proizvodi slični čokoladi, prema ovom pravilniku, jesu: šećerna tabla/ploča, šećerni preljev, šećerni deserti, šećerni draže, šećerna tabla, s dodacima i punjena šećerna tabla.
NN 90/1996 • Proizvodi slični čokoladi moraju u prometu udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 21% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/1996 • 3) sadržavati najviše 60% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Šećerni deserti preliveni šećernim preljevom moraju sadržavati najmanje 20% tog preljeva, a punjeni šećerni deserti - najmanje 30% tog preljeva, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Šećerni deserti djelomično preliveni moraju sadržavati najmanje 8% šećernog preljeva, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Šećerni preljev mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Masa za punjenje proizvoda sličnih čokoladi mora udovoljavati uvjetima iz članka 50. ovog pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 13/09, Broj 81/06,
Broj 62/08, Broj 88/02,
Broj 72/07, Broj 41/04
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI