PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-na-temelju-clanka-11-pdaw NN 71/2002

• O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU I PROVOZA PREKO PODRUČJA REPUBLIKE HRVATSKE ŽIVIH DOMAĆIH PAPKARA (GOVEDA, OVACA, KOZA I SVINJA) I DIVLJIH PAPKARA, PROIZVODA OD PAPKARA KAO I ŽIVOTINJSKE HRANE I STELJE RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA U REPUBLIKU HRVATSKU ZARAZNE BOLESTI SLINAVKE I ŠAPA


Stranica 2002-06-71-1192 NN 71/2002

• a) živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara;


Internet NN 71/2002

• e) proizvoda od mesa domaćih i divljih papkara koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus slinavke i šapa;


Internet stranice NN 71/2002

• f) proizvoda životinjskog podrijetla (od papkara) namijenjenih prehrani ljudi, prehrani životinja ili za poljoprivrednu ili industrijsku upotrebu, životinjske hrane i stelje biljnog podrijetla;


Internet stranice NN 71/2002
• radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavka i šap.

Internet stranice NN 71/2002
• Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih papkara koje se provoze preko područja zemalja koje nisu navedene u točki III. ove Naredbe, bez obzira na njihovo podrijetlo.

Internet stranice NN 71/2002 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 71/2002 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Poslovne stranice NN 71/2002 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Pregledi NN 71/2002 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
Glasnik NN 71/2002 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
Novo NN 71/2002 • d) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
Poslovi NN 71/2002 • f) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
Poticaji NN 71/2002 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 136/03, Broj 123/00, Broj 130/99, Broj 190/03, Broj 150/05, Broj 89/09


LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA Pregled