PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Ovaj nastavni plan i program stupa na snagu danom objave u „Narodnim novinama“, a primjenjuje se od 1. rujna 2004. godine
NN 112/2004 • Odgojno-obrazovni program za zanimanje slastičar ima za cilj stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti učeniku da nakon završenog obrazovanja uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadaće u zanimanju slastičar.
NN 112/2004 • b) zadaće koje proizlaze iz opisa poslova i radnih zadataka zanimanja:
NN 112/2004 • C) Praktični dio 35 tjedana u školi, 40 tjedana u ugostiteljskim objektima
NN 112/2004 • ** Praktična nastava u ugostiteljskim objektima organizira se u obrtničkoj radionici na temelju Ugovora o naukovanju i ugostiteljsko-turističkim poduzećima na temelju Ugovora u praktičnoj nastavi koja sklapa škola i poduzeće. Nastava se može organizirati i u školskim radionicama škola, ako su za to osigurani potrebni uvjeti i ako se ne mogu sklopiti ugovori o naukovanju u praktičnoj nastavi jer za to ne postoji osigurana radna mjesta u obrtničkim radionicama i radnim poduzećima.
NN 112/2004 • Predmeti stručno-teorijskog i praktičnog dijela programaObvezni način provjere i ocjenjivanja znanja i umijeća
NN 112/2004 • Praktična nastava u ugostiteljskom objektuusmeni, pismeni, praktični uradak (mapa za izvođenje praktičnog dijela naukovanja)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Biologija i ekologijadipl.ing. biotehnologije , dipl.ing. prehrambene tehnologije, prof. kemije, dipl.ing. kemijske tehnologije
NN 112/2004 • Kulturno povijesna baštinaprof. povijesti umjetnosti, dipl. povjesničar umjetnostiVSS
NN 112/2004 • dipl. ekonomist – smjer za ugostiteljstvo i turizam (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhar/natkonobar ili majstor natkonobar/kuhar, majstor kuharVSS
NN 112/2004 • ( hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora konobara ili majstor natkonobar, VKV konobar, konobar specijalista,VSS, VŠS, VKV
NN 112/2004 • ( hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora slastičara , dipl. ing. prehrambene tehnologije,
NN 112/2004 • Praktična nastavaVKV kuhar, majstor kuhar , slastičar specijalistVKV, majstorski ispit
NN 112/2004 • Predmeti stručno-teorijskog i praktičnog dijela programaRazredNastavnikBroj sati nastaveBroj učenika u skupini
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 28/05, Broj 3/99,
Broj 69/98, Broj 44/04,
Broj 136/03, Broj 132/08
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA