PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-napisati-ugovor-o-pruzanju-fber NN 112/2004

• Definirati prostorije, inventar, oblik stolova, način prekrivanja stolova, dekorativne elemente, osoblje, jela, pića i napitke, tijek posluživanja i završne radove za Cocktail party.


Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Definirati prostor, inventar, osoblje, pripremne radove, jela, pića i napitke, oblikovanje, prekrivanje, ukrašavanje buffet stola, načine i tijek posluživanja kao i završne radove prilikom organizacije hladno – toplih buffeta.


Internet NN 112/2004

• Naučiti i izreći značajke vrtnih primanja, barbecuea, smoorebroda, hladnih biffea ruskog i francuskog tipa te sudjelovati u svim fazama posluživanje istih.


Internet stranice NN 112/2004

• Odrediti prostorije, inventar, osoblje, uređivanje i ukrašavanje prostorija i stolova za posluživanje svečanog objeda –večere (banquet).


Internet stranice NN 112/2004
• Urediti konobarski radni stol, podijeliti osoblje po rajonima i upoznati ih sa kretanjem u banketnoj dvorani kao i o dogovorenim znakovima te posebnim zaduženjima.

Internet stranice NN 112/2004
• Poslužiti na adekvatan način jela, pića i napitke prema utvrđenom meni-u i dogovorenom načinu posluživanja.

Internet stranice NN 112/2004 • Pravilno ispratiti uzvanike te obaviti sve završne radove u svezi s banquetom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Prigotoviti jela miješanjem (Tartar biftek, Koktel od škampi, Toska salata, Celer s umakom Remulad, Dinja s pršutom,…).
Poslovne stranice NN 112/2004 • Flambirati slana jela pred gostom juhe (dijela juhe, priloga juhi, prelijevanjem gorućim alkoholom, zwiebelnsuppe); mesnih jela (Bifte Meksiko, teleći medaljoni, flambirana pečena piletina, flambirani škampi, jastog,…);
Pregledi NN 112/2004 • slatkih jela [kolača (palačinka, omleta, torti, fondia od čokolade, kreme, sladoleda,…);
Glasnik NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti mesnu, riblju, vegetarijansku,… frituru.
Novo NN 112/2004 • Pravilno rasjeći sušena, kuhana, pečena mesa, ribu, rakove,…
Poslovi NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti barske mješavine u konzumnoj čaši, barskoj čaši, ručnom mješaču, električnom mješaču,…
Poticaji NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti aperitivne i digestivne barske mješavine.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 37/02, Broj 13/00, Broj 128/07, Broj 112/02, Broj 141/08, Broj 158/03


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled