PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 49/2001 • (1) Kod ribolova tunja plivaricom tunolovkom u jednom zapasu ne smije biti više od 15% nedoraslih jedinki tunja (Thunnus thynnus) računajući od broja komada zapasanih tuna.
NN 49/2001 • Danom stupanja na snagu ove Naredbe prestaju važiti odredbe Naredbe o lovu tunja Thunnus thynnus (»Narodne novine« br. 19/99).
NN 49/2001 • Ova Naredba stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 49/2001 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 18. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97.), ministar poljoprivrede i šumarstva donosi
NN 49/2001 • Zabranjuje se uvoz u Republiku Hrvatsku i provoz preko područja Republike Hrvatske:
NN 49/2001 • a) živih domaćih papkara (goveda, ovaca, koza i svinja) i divljih papkara;
NN 49/2001 • e) proizvoda od mesa domaćih i divljih papkara koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus slinavke i šapa;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 49/2001 • g) proizvoda životinjskog podrijetla (od papkara) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) upotrebi;
NN 49/2001 • radi sprječavanja unošenja u Republiku Hrvatsku zarazne bolesti slinavke i šapa.
NN 49/2001 • Zabrana iz stavka prvog ove točke odnosi se i na pošiljke živih papkara koje se provoze preko područja zemalja koje nisu navedene u točki III. i IV. ove Naredbe, bez obzira na njihovo podrijetlo.
NN 49/2001 • a) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 49/2001 • b) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 49/2001 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 49/2001 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 42/08, Broj 84/92,
Broj 86/07, Broj 177/04,
Broj 13/96, Broj 153/05
LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA