PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Različitim tehnikama poslužiti aperitive u posebnim prigodama.Vrste aperitiva.
NN 112/2004 • Poslužiti različita bezalkoholna pića.Vrste bezalkoholnih pića.
NN 112/2004 • 6. VinaUočiti i ovladati karakteristikama pojedinih vrsta vina i njihova posluživanja.
NN 112/2004 • Napisati i izreći karakteristike sastavljanja, bitnih elemenata i konstrukcije vinske karte.
NN 112/2004 • Određivanje vina prema vrstama jela i gastronomskim pravilima.
NN 112/2004 • Poslužiti različite vrste piva.Vrste piva i njegove karakteristike.
NN 112/2004 • hladnih napitakaPripremiti i poslužiti proizvode od kave u različitim ugostiteljskim objektima.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • alkoholnih pićaObjasniti načine pripremanja i posluživanja punča.
NN 112/2004 • Pripremiti i poslužiti kuhanu rakiju. Pripremanje i posluživanje punča.
NN 112/2004 • Napisati i izraditi sredstva ponude i prodaje jela, pića i napitaka u kavani.
NN 112/2004 • Poslužiti dnevne obroke u specijaliziranim restauracijama. Dnevni obroci u restoranima pansionskog tipa.
NN 112/2004 • prostorimaObaviti sve poslove posluživanja hrane, pića i napitaka u hotelskim sobama i apartmanima.
NN 112/2004 • 14. Suha putna hrana ili "lunch paket"Učenik treba znati objasniti karakteristike «lunch paketa».
NN 112/2004 • Odrediti način oblik i način plaćanja «lunc paketa».Karakteristike "lunch paket".
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 152/03, Broj 81/08,
Broj 57/93, Broj 33/02,
Broj 150/02, Broj 82/09
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO