PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/1996 • Šećeri koji se, prema ovom pravilniku, upotrebljavaju za proizvodnju krem-proizvoda, jesu: saharoza, dekstroza (bezvodna ili monohidratna), invertni šećer, škrobni sirupi, fruktoza i laktoza, osim laktoze iz suhe tvari mlijeka.
NN 90/1996 • U proizvodnji krem proizvoda, kao zamjena za šećere iz stavka 1. ovog članka, mogu se upotrijebiti sorbitol, manitol i ksilitol, izomalt, maltitol, maltitol-sirup, laktitol i polidekstroza A i N.
NN 90/1996 • Prema načinu proizvodnje i vrsti upotrebljivih sirovina i dodataka, krem-proizvodi se stavljaju u promet kao:
NN 90/1996 • 3) lješnjak, ili badem, ili kikiriki, ili rogač ili sličan krem-proizvod,
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 5% bezmasnog kakao-praha, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 7% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/1996 • Mliječni krem-proizvod koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 15% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • Lješnjak, ili badem, ili kikiriki, ili rogač ili sličan krem-proizvod koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 12% lješnjaka ili badema, ili kikirikija ili rogača ili sl., računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 120/05, Broj 10/96,
Broj 5/91, Broj 6/06,
Broj 32/05, Broj 100/06
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI