PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 23/1994 • 2. Osnovni pojmovi o širenju, sprečavanju i suzbijanju zaraznih bolesti:
NN 23/1994 • 4.Higijena namirnica i prostorija za proizvodnju, promet i čvanje namirnica
NN 23/1994 • - važnost pravilnog sastava i higijenske ispravnosti namirnica za pravilan razvoj i rad organizma,
NN 23/1994 • b) higijena prostorija, uređaja, pribora i amblaže te uivjeti transporta:
NN 23/1994 • - higijena uređaja i postrojenja za proizvodnju na mirnica,
NN 23/1994 • - higijenski uvjeti kojima mora odgovarati ambalaža za pakiranje namirnica,
NN 23/1994 • - Zakon o zaštiti pučanstva od zaražnih bolesti . Potrebno je dati općeniti prikaz sadržaja i intencija navedenih zakonskih propisa s posebnim osvrtom na dijelove koje nužko moraju poznavati osobe koje rade u proizvodnji i prometu namirnica
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 23/1994 • 1. Tečaj po proširenom programu polaze osobe iz proizvodnje i prometa namirnica nakon ćetiri godine po uspješno završenoj provjeri znanja po osnovnom programu
NN 23/1994 • 2 Tečajevi po proširenom programu organiziraju se i provode u grupama koje se formiraju prema djelatnostima u proizvodnji i prometu namirnica i to:
NN 23/1994 • a) industrijska proizvodnja te proizvodckja i promet namirnica na malo (obrtnička proizvodnja),
NN 23/1994 • 4. Da bi se sadržaj programa što više približio interesu polaznika tečaja, obvezno je nastavu održavati uz prikazivanje slika, dijapozitiva ili filma koji ilustrira temu predavanja i davanjem prikaza slučajeva iz prakse.
NN 23/1994 • A) ZAJEDNIČKI DIO PROŠIRENOG PROGRAMA ZA POLAZNIKE TEČAJA KOJI RADE U PROIZVODNJI I PROMETU NAMIRNICA BILO KOJE DJELATNOSTI
NN 23/1994 • - uloga zdravstvenog odgoja u stvaranju higijenskih navika kod zaposlenih osoba u proizvodnji i prometu namirnica,
NN 23/1994 • - razlika između pojma vizuelne i mikroskopske čistoće ruku zaposlenog osoblja,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 104/06, Broj 36/99,
Broj 48/96, Broj 70/05,
Broj 69/07, Broj 49/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE