PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - tehničko i analitičko rješavanje problema u organizaciji i proizvodnji jela,
NN 112/2004 • - održavanje radne i osobne higijene kao preduvjet kulturnog rada i zdravog proizvod,
NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,
NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
NN 112/2004 • - racionalno i ekonomično trošenje radne snage, vremena, potrošnih materijala i živežnih namirnica,
NN 112/2004 • - otvorenost u stjecanju novih znanja, vještina i stavova u funkciji osobnog i stručnog napredovanja.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • - promatrati i u grupi analizirati pripremanje i gotovljenje hladnih umaka od voća, hladetine i sastavljenih (izvedenih) umaka s hladetinom
NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
NN 112/2004 • - uz asistenciju i pomoć oblikovati živežne namirnice, pripremati i sastavljati salate od raznih namirnica s različitim umacima i začinima
NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
NN 112/2004 • - osposobiti se i uz korištene stručne literature i udžbenika samostalno pripremati, gotoviti i posluživati bistre (krepke i pojačano krepke juhe), guste juhe kao što su: (sluzave, ragu, krem, kašaste, narodne) od raznih namirnica te hladne juhe od: (
NN 112/2004 • - samostalno pripremanje, gotovljenje, nuđenje i posluživanje jednostavnijih jela od riba rakova, školjki i glavonožaca
NN 112/2004 • - određivanje odgovarajućih priloga, umaka i začina uz ista jela
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 15/05, Broj 129/09,
Broj 5/09, Broj 121/03,
Broj 175/03, Broj 26/99
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO