PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-shvacanje-cjelokupnog-procesa-rada-gzut NN 112/2004

• - tehničko i analitičko rješavanje problema u organizaciji i proizvodnji jela,


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - održavanje radne i osobne higijene kao preduvjet kulturnog rada i zdravog proizvod,


Internet NN 112/2004

• - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,


Internet stranice NN 112/2004

• - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,


Internet stranice NN 112/2004
• - racionalno i ekonomično trošenje radne snage, vremena, potrošnih materijala i živežnih namirnica,

Internet stranice NN 112/2004
• - otvorenost u stjecanju novih znanja, vještina i stavova u funkciji osobnog i stručnog napredovanja.

Internet stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - promatrati i u grupi analizirati pripremanje i gotovljenje hladnih umaka od voća, hladetine i sastavljenih (izvedenih) umaka s hladetinom
Poslovne stranice NN 112/2004 • - sastavljeni (izvedeni) hladni umaci od majoneze, octenog i drugi umaci
Pregledi NN 112/2004 • - uz asistenciju i pomoć oblikovati živežne namirnice, pripremati i sastavljati salate od raznih namirnica s različitim umacima i začinima
Glasnik NN 112/2004 • - salate od riba, rakova, školjki i glavonožaca (začinjene umacima od majoneze i octenim umacima)
Novo NN 112/2004 • - osposobiti se i uz korištene stručne literature i udžbenika samostalno pripremati, gotoviti i posluživati bistre (krepke i pojačano krepke juhe), guste juhe kao što su: (sluzave, ragu, krem, kašaste, narodne) od raznih namirnica te hladne juhe od: (
Poslovi NN 112/2004 • - samostalno pripremanje, gotovljenje, nuđenje i posluživanje jednostavnijih jela od riba rakova, školjki i glavonožaca
Poticaji NN 112/2004 • - određivanje odgovarajućih priloga, umaka i začina uz ista jela
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 15/05, Broj 129/09, Broj 5/09, Broj 121/03, Broj 175/03, Broj 26/99


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled