PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Uvježbati verbalnu i neverbalnu komunikaciju postavljanjem otvorenih i zatvorenih pitanja.
NN 112/2004 • Primijeniti pravila prednosti posluživanja i prioriteta u društvu.
NN 112/2004 • Samostalne komunikacije u radu s korisnicima ugostiteljskih usluga.
NN 112/2004 • Usmeno i pismeno komuniciranje s gostima, pravila i postupci.
NN 112/2004 • Naučiti i primjenjivati različite organizacijske oblike rada poslužnog osoblja.
NN 112/2004 • Pokazati i primijeniti načine izbora hrane, pića i napitaka u pansionsko poslovanje.
NN 112/2004 • Navesti elemente jelovnika, menu karte, dnevne karte, vinske karte i drugih sredstava ponude u a la cart poslovanju.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Postaviti stolnu osnovu za posluživanje sporednih dnevnih obroka.
NN 112/2004 • Pripremni radovi u blagovaonici, konobarskoj pripremnici, točionici pića,…
NN 112/2004 • Adekvatno uraditi posluživanje svih dnevnih obroka u cjelokupnosti njihovih faza rada u ulozi pomoćnika.
NN 112/2004 • 1. Sredstva ponude i prodaje jela Značaj poznavanje jela u svakodnevnom radu.
NN 112/2004 • 2. Sredstva ponude i prodaje pića i napitakaIzraditi cjenik pića.
NN 112/2004 • Poslužiti pića kao elemente menijaPravila posluživanja pića u samostalnoj ponudi.
NN 112/2004 • 4. Posluživanje aperitivnih pićaPreporučiti i opslužiti vinske, destilirane, aromatične, miješane, bezalkoholne,… aperitive.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 204/03, Broj 34/93,
Broj 88/06, Broj 108/99,
Broj 42/04, Broj 53/91
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO