PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Mišićni sustav (građa i podjela mišićnog tkiva). Podjela mišića. Probavni sustav, dišni sustav, mokraćno-spolni sustavi, žljezdani sustav.
NN 112/2004 • Tjedni (ukupni) fond sati: 4 sata tjedno / 140 sati godišnje
NN 112/2004 • Učenici moraju usvojiti znanja iz područja primarne obrade stoke, dobivanje mesa i obrade mesa da uspješno primijene stečena znanja u praksi.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Usvojena teorijska znanja o fazama rada u klaonici znati povezati s primjenom u praksi.
NN 112/2004 • Usvojiti i primijeniti znanja o sporednim proizvodima klanja i razmisliti o još većim mogućnostima iskorištenja.
NN 112/2004 • Znajući sve o građi i svojstvima mesa, može se očekivati da i ta znanja primijene u praksi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Usvojena znanja o alatima i strojevima znati primijeniti u praksi.
NN 112/2004 • Usvojena znanja iz područja rasijecanja mesa, industrijskog, komercijalnog.
NN 112/2004 • Povezati se praksom u smislu što kvalitetnijeg rasijecanja mesa
NN 112/2004 • Vrste i tipovi klaonica, zakonski uvjeti gradnje klaonica, voda za potrebe klaonica, otpadne vode. Raspored odjela i linija u klaonici.
NN 112/2004 • Linija klanja svinja. Skidanje dlake, dotjerivanje površine trupa, vađenje unutarnjih organa, završne faze primarne obrade.
NN 112/2004 • Vrste crijeva, primarna i sekundarna obrada crijeva i želuca, iznutrice, vrste obrade sirove kože, obrada za prijevoz. Ostali sporedni proizvodi klanja i postupak s njima.
NN 112/2004 • Kvarenje mesa – procesi kvarenja (trulež mesa, pljesnivost mesa, smrdljivo zrenje, svjetlucanje).
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 147/05, Broj 21/05,
Broj 110/09, Broj 120/02,
Broj 48/91, Broj 1/07
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA