PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • da učenici nauče kemijski sastav hrane, shvate ulogu pojedinih sastojaka u organizmu, upoznaju hranu biljnoga i životinjskog podrijetla i nauče se zdravoj prehrani.
NN 112/2004 • Kemijski sastav prehrambenih proizvoda, energetska i fiziološka vrijednost hrane
NN 112/2004 • Usvojiti osnovna znanja o kemijskim sastojcima hrane, energetskoj i fiziološkoj vrijednosti hrane
NN 112/2004 • - Klasifikacija robe, označivanje proizvoda, utvrđivanje kvalitete
NN 112/2004 • Svaki učenik je dužan posjedovati važeću sanitarnu knjižicu te redovito dolaziti na nastavu. Za potrebe nastave treba donijeti određeni pribor i udžbenik (ako postoji), a za praktičan rad donositi radnu odjeću i obuću.
NN 112/2004 • učenici se trebaju upoznati i usvojiti znanja o važnosti ambalaže u pekarstvu te njihovim higijenskim uvjetima.
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Upoznati učenike s pojedinim vrstama ambalažnog materijala te staviti težište na struku.
NN 112/2004 • Upoznati učenike sa značenjem izrade i oblikovanja pojedinih vrsta ambalaže.
NN 112/2004 • Upoznati učenike s ulogom higijenskih uvjeta ambalaže za proizvodnju.- Značaj ambalaže i njezina uloga
NN 112/2004 • - Osnovni higijenski uvjeti za ambalažni materijal u prehrambenoj industriji (metalna, plastična, drvena, umjetnih masa)
NN 112/2004 • Nastava se realizira u klasičnoj učionici metodom grupnog rada i individualnog pristupa svakom učeniku.
NN 112/2004 • Nastavni predmet: Izborna nastava – Etno pekarska proizvodnja
NN 112/2004 • učenike upoznati s nekim tradicionalnim hrvatskim pekarskim proizvodima, recepturom i načinom izrade; upoznati njihovu ulogu u vjerskom i svjetovnom životu – nekad i danas.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 73/08, Broj 36/97,
Broj 99/08, Broj 70/01,
Broj 43/09, Broj 104/00
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA