PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-troskovi-s-obzirom-na-ulmk NN 112/2004

• Nastava ovog predmeta izvodi se u učionici sa cijelim razredom, uz napomenu da ne izostane korelacija s predmetima ugostiteljsko posluživanje, kuharstvo, slastičarstvo, poznavanje robe, kao i predmetima ekonomske struke.


Stranica 2004-08-112-2154 NN 112/2004

• Učenikova dostignuća provjeravaju se putem usmenih, pismenih i seminarskih radova.


Internet NN 112/2004

• 6.10. Izborni nastavni predmet: Tjelesna i zdravstvena kultura


Internet stranice NN 112/2004

• Nastavni plan i program tjelesne i zdravstvene kulture objavljen je u «"Narodnim novinama" br. 136» od 28. kolovoza 2003.g.


Internet stranice NN 112/2004
• Sastavni dio ovog programa su sadržaji Zaštite na radu i Bontona.

Internet stranice NN 112/2004
• Cilj: Stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika koji će omogućiti samostalno obavljanje poslova u ugostiteljskoj djelatnosti – zanimanju konobar.

Internet stranice NN 112/2004 • Upoznati i objasniti ugostiteljske objekte i jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Ugostiteljski objekti i poslovne jedinice za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Odrediti ulogu kategorizacije ugostiteljskih objekata za smještaj.
Pregledi NN 112/2004 • Prepoznati ugostiteljske objekte koji nisu obvezni izvršiti kategorizaciju.
Glasnik NN 112/2004 • Prepoznati i razvrstati namještaj u ugostiteljskih objektima za pružanje usluga prehrane i točenja pića.
Novo NN 112/2004 • Pravilno prekriti stol podstolnjakom, stolnjakom i nadstolnjakom.
Poslovi NN 112/2004 • Uvježbati tehnike nošenja tanjura, čaša, pribora za jelo i drugog inventara.
Poticaji NN 112/2004 • Utvrditi ulogu i važnost uređaja i aparata u ugostiteljskim objektima.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 162/03, Broj 29/99, Broj 47/90, Broj 171/03, Broj 81/08, Broj 44/03


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled