PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2004 • U točki 1.3. »Sadržaji i usluge«, u podtočki 11. u kolonama 4* i 5* bijela polja zamjenjuju se sivim poljima;
NN 73/2004 • U točki 3.3. »Minimalna netto površina modula hotelskog apartmana- SUITE-a...«,
NN 73/2004 • – u naslovu u sivom polju riječi: »prostorije« zamjenjuju se riječima »prostorija«;
NN 73/2004 • – iza podtočke 7. dodaje se zvjezdica i riječi: »*Hotelski apartman – (suite) može imati više prostorija za spavanje i/ili rad. Svaka prostorija za spavanje mora imati najmanje površinu propisanu u ovoj točki. Svaka dodatna prostorija za spavanje mora imati kompletnu kupaonicu propisane površine, s kadom ili tuš kadom.«;
NN 73/2004 • »10. Garderobni ormar s policama ili ladicama i dijelom za vješanje odjeće s pet sličnih vješalica za odjeću po osobi. Za 3* i 4* dio ormara za vješanje odjeće s policama mora biti zatvoren vratima, a dio ormara može biti bez vrata i sa zavjesom«;
NN 73/2004 • U točki 6.1. »WC školjka, umivaonik«, podtočka 3. mijenja se i glasi:
NN 73/2004 • »8. Protuklizni tepih za kadu ili tuš kadu ili protuklizno dno kade ili tuš kade*«;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2004 • Naslov »8. »KUHINJA – u hotelu s više od 25 smještajnih jedinica...« i točka 8.1. »Oprema« mijenjaju se i glase:
NN 73/2004 • 2. Prozori na otvaranje, ako postoje, i ventilacijski otvori s mrežicom protiv insekata. U kuhinji u kojoj nije moguća ugradnja mrežica protiv insekata na otvore potrebno je postaviti odgovarajući uređaj za odbijanje insekata (npr. svjetiljka za odbijan
NN 73/2004 • 4. Zid do visine 2 m obložen vodonepropusnim materijalom koji se lako čisti i održava (keramičke pločice ili sl.)
NN 73/2004 • 6. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno, za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe
NN 73/2004 • 7. Odgovarajuće radne površine i police te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta
NN 73/2004 • 9. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka
NN 73/2004 • 10. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica samo kod termičke obrade hrane
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 2/09, Broj 55/07,
Broj 10/91, Broj 117/09,
Broj 134/05, Broj 66/97
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO