PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • -znati prepoznati na kojem stolu radimo određene slastice, posuđe i pribor-opremiti po sanitarnim propisima
NN 112/2004 • 6. Slastičarski sitni inventar-prepoznati inventar koji nam treba u pripremi određene slastice
NN 112/2004 • znati ga pravilno upotrijebiti u izradi što kvalitetnije slastice
NN 112/2004 • upoznati princip rada sa određenim alatom-inventar koji koristimo u slastičarstvu kod pripreme slastica
NN 112/2004 • 8. Slatka jela od lisnatog tijesta-razumjeti i znati pripremiti tijesto
NN 112/2004 • -utvrditi i znati termički obraditi slasticu-savijača od lisnatog tijesta s jabukama, višnjama, sirom, mesom
NN 112/2004 • 9. Priprema dizanog tijesta-znati prepoznati postupak kvalitetne fermentacije
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • -usvojiti znanja u pripremi kvalitetnog tijesta-savijača sa sirom, jabukama, višnjama
NN 112/2004 • 12. Tekuće tijesto-usvojiti znanje u izradi i pripremi tijesta
NN 112/2004 • -objasniti razliku između tijesta za pohanje i tijesta za palačinke-palačinke s orasima, čokoladom, marmeladom
NN 112/2004 • 15. Osnovni biskviti-znati napraviti osnovnu biskvitnu smjesu
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanje, vještina i umijeće)Nastavni sadržaj
NN 112/2004 • 3. Dizano tijesto-ponoviti vježbe 1.razreda te ih znati samostalno primijeniti u vježbama
NN 112/2004 • 4. Hladno (prhko) dizano tijesto-znati razliku između dizanog i hladnog dizanog tijesta
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 53/00, Broj 69/07,
Broj 69/98, Broj 95/94,
Broj 88/02, Broj 55/07
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA