PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Usvojiti osnovna saznanja grešaka koje mogu nastati tokom proizvodnog procesa
NN 112/2004 • - greške konzistencije (lomljiv i grudičast maslac, maziv i ljepljiv maslac, nepravilan raspored vode u maslacu)
NN 112/2004 • - promjene okusa i mirisa (užeglost, okus po siru, kiseo okus, okus po kvascu, okus po ribi…)
NN 112/2004 • Nastavno područjeOčekivani rezultati (znanja i vještine)Nastavni sadržaji
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o određivanju parametara biološke vrijednosti krmiva
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o uvjetima smještaja muznih životinja, o higijeni prostora te prostoru potrebnom za nesmetano kretanje radnika
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o načinima mužnje, usvojiti vještine ručne i strojne mužnje te primarne obrade mlijeka
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • III. Fermentirani mliječni napitciUsvojiti osnovna znanja o sakupljanju i transportu mlijeka u radnom procesu te bitnost određivanja pojedinih parametara
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o termičkoj obradi, te o uređajima u kojima se termički obrađuje i njihovo održavanje
NN 112/2004 • Usvojiti osnovna i praktična saznanja o proizvodnji fermentiranih mliječnih napitaka- sabirna mjesta
NN 112/2004 • Usvojiti znanja ovisno o fazama proizvodnje sira u radnom procesu
NN 112/2004 • Usvojiti znanja o fazama proizvodnje vrhnja i maslaca u radnom procesu
NN 112/2004 • Pripreme za rad (razne skice, dizajn), naučiti koristiti se Internetom u profesionalne svrhe.
NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultati (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 65/05, Broj 97/08,
Broj 136/03, Broj 31/95,
Broj 114/07, Broj 14/09
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA