PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-znati-postaviti-granice-teksta-ykpm NN 112/2004

• Poznavanje umijeća navigacije kroz računalske i LAN resurse.


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• Pogled na računalske resurse iz radnog stola programa za obradu teksta.


Internet NN 112/2004

• Korištenje sustava Pomoći ugrađenog u program za obradu teksta.


Internet stranice NN 112/2004

• Kombinira se teorijska i praktična nastava uz korištenje metoda usmenog izlaganja, razgovora, demonstracije i praktičnih radova. Potrebno je inzistirati na problemskoj nastavi i projektnoj nastavi.


Internet stranice NN 112/2004
• - prepoznati i znati izvore opasnosti pri radu i potrebne mjere zaštite,

Internet stranice NN 112/2004
• - primjenjivati stečena teorijska i ostala stručna znanja u praktičnom i korisnom radu suvremene kuhinje,

Internet stranice NN 112/2004 • - osposobiti se čitanje stručne literature i njezinu primjenu u praksi,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • - usavršavati toleranciju prema drugim sudionicima u radu i privikavanje na zajednički rad,
Poslovne stranice NN 112/2004 • - racionalno iskorištavanje vremena, prostora, radne snage i materijala,
Pregledi NN 112/2004 • - stjecanje potrebnog znanja, osposobljenosti i vještina za samostalno pripremanje, gotovljenje,
Glasnik NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
Novo NN 112/2004 • - usporediti i analizirati jelo koje ima sve značajke suvremene, zdrave, kreativne, jednostavne i autohtone prehrane s jelom koji nema te kakvoće
Poslovi NN 112/2004 • - steći uvid u kreativnost, atraktivnost i zanimljivost poziva i zanimanje
Poticaji NN 112/2004 • - posebno istaći i demonstrirati jela hrvatske, nacionalne, narodne i regionalne kuhinje
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 99/07, Broj 12/97, Broj 106/07, Broj 12/07, Broj 114/93, Broj 60/92


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled