PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-1-tvrdi-bombon-je-tifr NN 73/2005

• 2. Tvrdi svileni bombon je proizvod dobiven kao i tvrdi bombon, s tim što bombonska masa mora biti obrađena tako da gotovi bombon dobije svilenkast sjaj.


Stranica 2005-06-73-1442 NN 73/2005

• 4. Draže proizvod je proizvod koji se sastoji od unutarnjeg dijela (jezgre) i plašta.


Internet NN 73/2005

• 5. Fondan proizvod je proizvod dobiven od fondan mase. Fondan masa dobiva se ukuhavanjem otopine šećera odgovarajućim tehnološkim postupkom.


Internet stranice NN 73/2005

• 6. Žele proizvod je proizvod dobiven od šećera i sredstava za želiranje i drugih sirovina koje mu daju odgovarajuću konzistenciju.


Internet stranice NN 73/2005
• 8. Pjenasti proizvod je proizvod dobiven odgovarajućim tehnološkim postupkom od šećera, sredstava za pjenjenje i drugih sirovina, koje proizvodu daju pjenastu konzistenciju.

Internet stranice NN 73/2005
• 9. Lakric proizvod je proizvod dobiven od šećera i lakrica, koji daje karakteristična svojstva proizvodu.

Internet stranice NN 73/2005 • 10. Likerni bombon je proizvod dobiven lijevanjem zasićene otopine šećera, uz dodatak alkoholnih pića, u različit oblik. Likerni bombon sastoji se od karakterističnog šećernog plašta (kore) i tekućeg alkoholnog punjenja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 73/2005 • 12. Marcipan proizvod je proizvod dobiven od marcipanske mase, s dodatakom ili bez. Sirova marcipanska masa dobiva se od šećera i najmanje 50% oguljenih slatkih badema s najviše 4% gorkog badema i do 3,5% škrobnog sirupa. Količina bademova ulja u sirovoj marcipanskoj masi mora iznositi najmanje 28%.
Poslovne stranice NN 73/2005 • 13. Persipan proizvod i persipan sirova masa odgovaraju po svojim karakteristikama marcipan proizvodu i marcipan sirovoj masi, ali umjesto badema sadrže jezgre koštice marelice, šljive, breskve, višnje, trešnje ili gorkog badema, iz kojih je pretežno uklonjen amigdalin. Količina zaostalog amigdalina u tretiranim jezgrama smije iznositi najviše 0,17% računato na suhu tvar, a u gotovom persipan proizvodu najviše 0,09% računato na gotov proizvod.
Pregledi NN 73/2005 • 14. Nougat proizvod je proizvod dobiven od nougat mase i kakaovih proizvoda. Nougat masa može biti:
Glasnik NN 73/2005 • badem nougat masa koja se izrađuje od badema, šećera i aditiva, a sadrži najmanje 28% masnoće;
Novo NN 73/2005 • lješnjak-badem nougat masa koja se izrađuje od lješnjaka, badema, šećera i aditiva, a sadrži najmanje 28% masnoće.
Poslovi NN 73/2005 • 15. Bijeli nougat je proizvod dobiven od šećera i/ili zamjena za šećer, bjelančevina, meda, s dodatkom badema ili bez, lješnjaka, oraha i kandiranog voća.
Poticaji NN 73/2005 • 16. Grilaž (krokant) proizvod je proizvod dobiven od najmanje 20% badema, lješnjaka ili drugog lupinastog voća, karameliziranog šećera, a može sadržavati masnoće, bjelančevine, mliječne proizvode, voćne proizvode, škrobni sirup i marcipan ili persipan masu. Grilaž proizvod može biti tvrd ili mekan ili lisnat.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 94/02, Broj 129/00, Broj 58/06, Broj 13/08, Broj 74/07, Broj 36/96


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled