PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-1-ugostitelj-koji-posluje-tyvr NN 84/2005

• (2) Centralna pripremnica namirnica mora zadovoljiti elemente sukladno Prilogu IX. ovog Pravilnika.


Stranica 2005-07-84-1632 NN 84/2005

• 3.5.5. Prostorije i priručni prostori za čuvanje namirnica i pića, te način čuvanja


Internet NN 84/2005

• (1) U smještajnom objektu prostorije i priručni prostori za spremanje i čuvanje namirnica i pića moraju biti odvojeni od: kuhinje, prostorije za usluživanje u kojoj se nalazi točionik, prostora za pripremanje jela ako se radi o centralnoj pripremnici, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano. Te prostorije i prostori moraju biti opremljeni odgovarajućim policama i/ili ormarima s pretincima za smještaj namirnica i pića.


Internet stranice NN 84/2005

• (2) Prostorije i priručni prostori za čuvanje lako pokvarljivih namirnica moraju biti opremljeni rashladnim komorama ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje namirnica različitog porijekla (biljnog, životinjskog i dr.).


Internet stranice NN 84/2005
• (2) Točionikom se smatra uređen i opremljen prostor u kojem se pripremaju, izdaju ili uslužuju napici i izdaju ili uslužuju pića, a mogu se pripremati, izdavati ili usluživati i hladna i jednostavna topla jela i slastice.

Internet stranice NN 84/2005
• (3) Točionik je samostalna funkcionalna cjelina u zasebnoj prostoriji ili prostoru koji se nalaze u neposrednoj blizini blagovaonice, prostorije ili prostora za usluživanje hrane. Točionik može biti i samostalna funkcionalna cjelina u prostoriji za usluživanje gostiju odnosno prostoru za usluživanje gostiju na otvorenom.

Internet stranice NN 84/2005 • (4) Točionik, ako postoji kao ugostiteljski sadržaj u smještajnom objektu, minimalno mora imati:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 84/2005 • 5. dvodjelni sudoper ili jednodjelni sudoper i stroj za pranje čaša;
Poslovne stranice NN 84/2005 • (5) Iznimno od stavka 4. točke 5. ovog članka, dvodjelni ili jednodjelni sudoper i stroj za pranje čaša, mogu biti smješteni i izvan točionika u neposrednoj blizini koja s točionikom čini funkcionalnu cjelinu.
Pregledi NN 84/2005 • (6) Ako se uz točionik pripremaju i uslužuju hladna i topla jela s jednostavnijom pripremom, tada, osim elemenata iz stavka 4. ovog članka, točionik mora imati i:
Glasnik NN 84/2005 • (7) Ako se iz točionika naposredno uslužuju gosti, točionik mora imati šank.
Novo NN 84/2005 • (1) Ugostiteljski sadržaj, ako postoji u smještajnom objektu, mora imati dovoljan broj jelovnika ili ponuda menija, i karti pića i napitaka, koji se moraju staviti na raspolaganje gostu na njegov zahtjev ili na svakom stolu mora biti jelovnik i karta pića i napitaka, ako ovim Pravilnikom nije drugačije propisano.
Poslovi NN 84/2005 • (3) U jelovniku, ponudi menija i karti pića i napitaka navode se jela, pića i napici i druge ugostiteljske usluge koje se nude gostima.
Poticaji NN 84/2005 • (4) Jelovnik ili ponuda menija, i karta pića i napitaka ispisuju se na hrvatskom i najmanje na jednom stranom jeziku.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 107/06, Broj 15/01, Broj 90/98, Broj 43/08, Broj 4/08, Broj 75/09


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled