PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 39/2009 • 2) Bod kojim se označava tip boje bijelog šećera, količine pepela i boje u otopini bijelog šećera i ekstra bijelog šećera definiranih u točki 2. i 3. Priloga 1. ovoga Pravilnika odgovara sljedećim vrijednostima:
NN 39/2009 • – u slučaju tipa boje, 0,5 jedinica, koja se izračunava prema metodi Brunswick instituta propisanoj posebnim propisom o metodama za određivanje kakvoće šećera pri interventnom otkupu 3,
NN 39/2009 • – u slučaju boje u otopini, 7,5 jedinica, koja se izračunava prema ICUMSA metodi propisanoj posebnim propisom o metodama za određivanje kakvoće šećera pri interventnom otkupu 3.
NN 39/2009 • 3) Ne dovodeći u pitanje odredbu stavka 4. ovoga članka, Metoda 6. iz Priloga 2. ovoga Pravilnika upotrebljava se za određivanje reducirajućih šećera u sljedećim proizvodima:
NN 39/2009 • 5) U slučaju korištenja mogućnosti iz stavka 4. ovoga članka nadležno tijelo mora o tome odmah obavijestiti Europsku komisiju i ostale države članice Europske unije.
NN 39/2009 • Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o šećeru i ostalim saharidima, njihovim otopinama te škrobu i škrobnim sirupima (»Narodne novine« br. 174/04, 90/05).
NN 39/2009 • 1) Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 39/2009 • Pročišćena i kristalizirana saharoza, ispravne tržišne kakvoće, sljedećih svojstava:
NN 39/2009 • Pročišćena i kristalizirana saharoza, ispravne tržišne kakvoće, sljedećih svojstava:
NN 39/2009 • d) broj bodova (određen sukladno članku 6. stavku 2. ovoga Pravilnika):
NN 39/2009 • b) udio invertnog šećera (omjer fruktoze i dekstroze: 1,0 ± 0,2): najviše 3% računato na suhu tvar
NN 39/2009 • c) udio pepela: najviše 0,1% računato na suhu tvar, određeno sukladno članku 6. stavku 2. podstavku 1. ovoga Pravilnika
NN 39/2009 • b) udio invertnog šećera (omjer fruktoze i dekstroze: 1,0 ± 0,1): najmanje 3%, a najviše 50% računato na suhu tvar
NN 39/2009 • c) udio pepela: najviše 0,4% računato na suhu tvar, određeno sukladno članku 6. stavku 2. podstavku 1. ovoga Pravilnika.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 50/00, Broj 89/02,
Broj 30/08, Broj 94/01,
Broj 119/05, Broj 60/01
LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE