PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 38/2008 • 30 u proizvodima od soje bez masti koji se prodaju krajnjem korisniku
NN 38/2008 • Uklanjanje kofeina ili nadražujućih i gorkih tvari iz kave i čaja
NN 38/2008 • Uklanjanje kofeina ili nadražujućih i gorkih tvari iz kave i čaja
NN 38/2008 • ZABRANJUJE SE KOMBINIRANA UPOTREBA HEKSANA I ETILMETILKETONA 1
NN 38/2008 • Smjesa alifatskih kiselina (valerijanske, kapronske, enantne, kaprilne i pelargonske kiseline)
NN 38/2008 • Antimikrobne otopine peroksikiselina koje sadrže 1-hidroksietilen-1,1 difosfonska kiselina (HEDP)
NN 38/2008 • peroksioctena kiselina, octena kiselina, vodikov peroksid, oktanoinska kiselina i peroksioktanoinska kiselina
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 38/2008 • Natrijevi mono- i di-metil naftalen sulfonati (molekulske mase 245-260)
NN 38/2008 • Natrijev n-alkilbenzensulfonat (grupa alkila pretežito C 12 i C 13 i ne manje od 95% C 10-C 16)
NN 38/2008 • Na temelju članka 15. stavka 2. podstavka 16. Zakona o hrani (»Narodne novine« broj 46/07) ministar zdravstva i socijalne skrbi uz suglasnost ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donosi
NN 38/2008 • U svim točkama proizvoda nužno je postići u što kraćem vremenskom roku temperaturu od –18°C ili nižu.
NN 38/2008 • Mikrobiološka aktivnost i kemijske promjene koje bi mogle utjecati na sigurnost hrane smanjuju se na najmanju mjeru na –18°C.
NN 38/2008 • Sladoled i njemu slični smrznuti deserti ne smatraju se brzo smrznutom hranom u smislu ovoga Pravilnika.
NN 38/2008 • Sirovine koje se rabe u proizvodnji brzo smrznute hrane moraju biti izvorne, svježe te moraju odgovarati propisima koji uređuju zdravstvenu ispravnost, higijenu i kakvoću hrane.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 147/98, Broj 125/97,
Broj 77/07, Broj 132/98,
Broj 19/90, Broj 56/05
LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO