PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-odredba-clanka-3-ickg NN 96/2009

• (3) Odredba članka 2. stavka 2 ovoga Pravilnika prestaje važiti danom pristupa Republike Hrvatske Europskoj uniji.


Stranica 2009-08-96-2388 NN 96/2009

• [2]2 Zakonom se preuzimaju odredbe Direktive Vijeća 2000/29/EZ od 8. svibnja 2000. o mjerama zaštite od unošenja u Zajednicu organizama štetnih za bilje ili biljne proizvode i njihova širenja unutar Zajednice


Internet NN 96/2009

• Na temelju članka 84. stavka 3. Zakona o biljnom zdravstvu (»Narodne novine«, br. 75/05), ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donosi


Internet stranice NN 96/2009

• O UVJETIMA POD KOJIMA SE DOPUŠTAJU ODSTUPANJA OD ODRE?ENIH FITOSANITARNIH ZAHTJEVA PRI UNOŠENJU DRVA ČETINJAČA TOPLINSKI TRETIRANOG, PODRIJETLOM IZ KANADE, I UTVR?IVANJU POJEDINOSTI INDIKATORSKOG SUSTAVA KOJI SE PRIMJENJUJE NA TOPLINSKI TRETIRANO DRVO 1[1]


Internet stranice NN 96/2009 • a) Drvo mora biti proizvedeno na pilanama ili tretirano u odgovarajućim pogonima koje je Kanadska agencija za inspekciju hrane ovlastila i osposobila za sudjelovanje u programu provjere toplinskog tretiranja.
Internet stranice NN 96/2009 • b) Drvo mora biti toplinski tretirano, u toplinskim komorama koje je testirala, ocijenila prikladnim i odobrila neovisna ocjenjivačka organizacija koju je za tu svrhu ovlastila Kanadska agencija za inspekciju hrane, pri čemu je u sredini drva postignuta temperatura od najmanje 56 °C u trajanju od 30 minuta. Vrijeme i temperatura navedenog tretiranja za svaku pojedinačnu partiju bilježi se i pohranjuje u evidenciji.
Internet stranice NN 96/2009 • c) Ocjenjivanje prikladnosti toplinskih komora iz podstavka b) ovoga stavka provodi se primjenom metodologije kojom se određuje vrijeme potrebno da bi se i u najgorim uvjetima u sredini drva postigla temperatura od najmanje 56 °C u trajanju od 30 minuta. U skladu s tim, programi tretiranja određuju se za svaku pojedinu toplinsku komoru.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 96/2009
• e) Kad je udovoljeno uvjetima iz podstavka b) ovoga stavka, ovlašteni službenik pilane iz podstavka a) ovoga stavka stavlja standardiziranu oznaku u gornji desni ugao jedne uzdužne stranice svakog pakiranja drva ili se spomenuta oznaka stavlja pod njegovim nadzorom.

Poslovne stranice NN 96/2009
• f) Službene ocjenjivačke agencije koje su u okviru programa što ga odobrava i nadzire Kanadska agencija za inspekciju hrane za to osposobljene i ovlaštene uspostavit će sustav provjere koji će jamčiti da je udovoljeno uvjetima iz podstavka a) do e) ovoga stavka.

Servis NN 96/2009 • g) Sustav provjere mora omogućiti inspektorima Kanadske agencije za inspekciju hrane obavljanje nadzora nad ovlaštenim pilanama iz podstavka a) ovoga stavka i obavljanje povremenih inspekcijskih pregleda prije otpreme.
Glasnik NN 96/2009 • – ako je Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja na temelju pozitivnog mišljenja Povjerenstva za biljno zdravstvo iz članka 68. Zakona izdalo rješenje kojim se dopušta unošenje toga drva.
Novo NN 96/2009 • Nadležna uprava izvješćuje Europsku komisiju i druge države članice Europske unije o svim pošiljkama unesenim u skladu s ovim Pravilnikom, a koje ne udovoljavaju uvjetima iz članka 2. stavka 2. podstavka e) i h) ovoga Pravilnika.
Poslovi NN 96/2009 • (2) Odredba članka 3. stupa na snagu danom pristupa Republike Hrvatske Europskoj uniji.
Poticaji NN 96/2009 • (3) Odredba članka 2. stavka 2. ovoga Pravilnika prestaje važiti danom pristupa Republike Hrvatske Europskoj uniji.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 5/90, Broj 25/08, Broj 32/02, Broj 41/08, Broj 1/09, Broj 51/00


LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE Pregled