PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 84/2006 • 3.Osušeni krmni kvasac (Saccharomyces) II. kakvoćeProizvod dobiven razmnožavanjem kvaščevih gljivica (Saccharomyces) u procesu neprekidnoga alkoholnog vrenja; boje je svijetložuto do tamnosive; mirisa svojstvenoga kvascu
NN 84/2006 • 5.Osušeni pivski tropProizvod dobiven kao ostatak pri proizvodnji piva; sastoji se od ječmenoga slada i zrna žitarica; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe; mirisa na žitarice koje su bile upotrijebljene za proizvodnju piva
NN 84/2006 • 6.Ječmene sladne kliceProizvod dobiven izdvajanjem klica iz slada pri proizvodnji piva; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe, bez mirisa na trulež
NN 84/2006 • 7.Osušeni tropProizvod dobiven sušenjem ostatka pri proizvodnji alkohola od sirovina bogatih škrobom (žitarice, krumpir i dr.); boje, mirisa i okusa svojstvena sirovini od koje je dobiven trop; stranih primjesa do 2%
NN 84/2006 • Deklaracija za osušeni krmni kvasac iz točke 1., 2. i 3. tablice mora sadržavati i podatke o sirovini od koje je kvasac proizveden.
NN 84/2006 • 5. Za skupinu proizvoda i nusproizvoda industrije šećera i proizvodnje askorbinske kiseline za hranidbu životinja pretrage na: saprofitske plijesni, bakterije iz roda Clostridium sp. i Salmonella.
NN 84/2006 • 1.Suhi rezanci šećerne repeOsušeni izluženi rezanci šećerne repe; bez mirisa na kiseline, na plijesan i raspadanje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 84/2006 • 3.Lug L-sorbozeUpareni ostatak u proizvodnji C-vitamina iz kristalne D-glukoze koja se dobiva enzimatskom hidrolizom škroba; boje je tamnosmeđe, ugodna mirisa
NN 84/2006 • 6. Za skupinu sačme i pogače za hranidbu životinja pretrage na: bakterije iz roda Salmonella i produkte oksidativne razgradnje masti.
NN 84/2006 • Red.br.Vrsta proizvoda i nusproizvodaOpis proizvoda i nusproizvoda
NN 84/2006 • 2.Sačma od oljuštena zrna soje E-kakvoćeProizvod dobiven ekstrakcijom oljuštena i zagrijana zrna soje (Glycine hispida); boje je svijetložute do svijetlosmeđe
NN 84/2006 • 3.Sačma od djelomično oljuštena zrna soje I kakvoćeProizvod dobiven ekstrakcijom toplinski obrađena zrna soje (Glycine hispida); boje je svijetložute do svijetlosmeđe; od ukupne količine 15% sirovih bjelančevina mora biti topljivo u vodi
NN 84/2006 • 7.Pogača od oljuštena suncokretaProizvod dobiven tiještenjem oljuštena sjemena suncokreta (Heliantus annus); boje je sive do sivosmeđe
NN 84/2006 • 8.Pogača od djelomično oljuštena suncokretaProizvod dobiven tiještenjem djelomično oljuštena sjemena suncokreta (Heliantus annus); boje je sive do sivosmeđe
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 47/05, Broj 127/05,
Broj 112/04, Broj 136/03,
Broj 94/01, Broj 90/92
LINK - PONUDA ZA HRVATSKE PODUZETNIKE, SERVISNE INFORMACIJE