PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-proizvodi-tipa-proizvoda-jwgn NN 96/2009

• – Sardinops melanosticus, S. neopilchardus, S. ocellatus, S. sagax, S. caeryleus;


Stranica 2009-08-96-2386 NN 96/2009

• Na označavanje proizvoda iz članka 2. ovoga Pravilnika primjenjuju se odredbe Pravilnika o označavanju, reklamiranju i prezentiranju hrane (»Narodne novine« 41/08) 2[2] te odredbe ovoga Pravilnika koje se odnose na označavanje.


Internet NN 96/2009

• Kao proizvodi od srdele na tržište se smiju stavljati samo proizvodi koji udovoljavaju odredbama članka 9. ovoga Pravilnika i da su:


Internet stranice NN 96/2009

• – određeni unutar tarifnih brojeva 1604 13 11, 1604 13 19 i 1604 20 50 10 prema važećoj Uredbi o Carinskoj tarifi;


Internet stranice NN 96/2009 • – pakirani u hermetički zatvorenu ambalažu u odgovarajućem tekućem mediju;
Internet stranice NN 96/2009 • Srdele se na tržište stavljaju tako da im je na odgovarajući način uklonjena glava, škrge, rep i unutarnji organi osim jajašaca, riblje mliječi i bubrega, a ovisno o zahtjevima tržišta, kralježnica i koža.
Internet stranice NN 96/2009 • (1) Prema načinu obrade, proizvodi od srdele stavljaju se na tržište kao:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 96/2009
• 2. sardina bez kosti: kao proizvod iz točke 1. ovoga članka kojem je uklonjena kralježnica.

Poslovne stranice NN 96/2009
• 3. sardina bez kože ili kosti: kao proizvod iz točke 1. ovoga članka kojem je uklonjena kralježnica i koža.

Servis NN 96/2009 • 4. fileti sardine: dijelovi mesa dobiveni rezom paralelnim uz kralježnicu uzduž cijele duljine ribe ili jednog njezinog dijela, nakon uklanjanja kralježnice, repa i ruba potrbušnice. Fileti mogu biti sa ili bez kože.
Glasnik NN 96/2009 • (2) Proizvodi od srdele stavljaju se na tržište obrađeni i na drugi način pod uvjetom da se jasno razlikuje od onih navedenih u stavku 1. ovoga članka.
Novo NN 96/2009 • (1) Tekući mediji koji se upotrebljavaju sa ili bez dodatka drugih sastojaka jesu:
Poslovi NN 96/2009 • 4. vlastiti sok (tekućina izlučena iz riba tijekom toplinske obrade), otopina soli ili voda;
Poticaji NN 96/2009 • 6. bilo koji drugi tekući medij, pod uvjetom da je jasno naznačena razlika od tekućih medija navedenih pod točkama 1.-5. ovoga stavka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 19/96, Broj 21/00, Broj 114/04, Broj 135/02, Broj 27/05, Broj 85/09


LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE Pregled