PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-2-subjekt-u-poslovanju-qxgf NN 99/2007

• – pristup zgradama, prostorima, uređajima ili drugoj infrastrukturi,


Stranica 2007-10-99-2945 NN 99/2007

• (b) korektivne mjere kad je to potrebno, i prema potrebi ažuriranje dokumentacije iz stavka 1. ovoga članka.


Internet NN 99/2007

• 4) Europska komisija može donijeti smjernice za službene kontrole u skladu s posebnim postupkom.


Internet stranice NN 99/2007

• 1) O provedenim službenim kontrolama sastavljaju se zapisnici.


Internet stranice NN 99/2007 • 3) Primjerak zapisnika iz stavka 2. ovoga članka, najmanje u slučaju nesukladnosti, dostavlja se subjektu u poslovanju s hranom ili hranom za životinje.
Internet stranice NN 99/2007 • 1) Službene kontrole provode se uz korištenje prikladnih kontrolnih metoda i tehnika kao što su monitoring, nadziranje, verifikacija, revizija, inspekcija, uzimanje uzoraka i analiza.
Internet stranice NN 99/2007 • 2) Službene kontrole hrane i hrane za životinje moraju uključivati između ostaloga i sljedeće aktivnosti:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 99/2007
• – postrojenja proizvođača primarnih proizvoda, poslovanja s hranom ili hranom za životinje, uključujući njihovo okruženje, objekte, prostorije, opremu, uređaje i strojeve, prijevoz, kao i samu hranu i hranu za životinje;

Poslovne stranice NN 99/2007
• – sirovina, sastojaka, pomoćnih dodataka u proizvodnji te ostalih proizvoda koji se koriste u preradi i proizvodnji hrane i hrane za životinje;

Servis NN 99/2007 • – materijala i predmeta koji dolaze u neposredan dodir s hranom;
Glasnik NN 99/2007 • (c) kontrolu higijenskih uvjeta u poslovanju s hranom ili hranom za životinje;
Novo NN 99/2007 • (d) procjenu postupaka dobre proizvođačke prakse (engl. good manufacturing practice GMP), dobre higijenske prakse (engl. good hygiene practice GHP), dobre uzgojne prakse i sustava analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (u daljnjem tekstu: HACCP), pri čemu treba voditi računa o vodičima koji su izrađeni u skladu s propisima o hrani;
Poslovi NN 99/2007 • (f) razgovore sa subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje i njihovim osobljem;
Poticaji NN 99/2007 • (g) očitavanje zabilježenih vrijednosti na mjernim instrumentima subjekata u poslovanju s hranom ili hranom za životinje;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 22/08, Broj 24/06, Broj 63/07, Broj 60/92, Broj 39/06, Broj 60/04


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled