PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 99/2007 • – pristup zgradama, prostorima, uređajima ili drugoj infrastrukturi,
NN 99/2007 • (b) korektivne mjere kad je to potrebno, i prema potrebi ažuriranje dokumentacije iz stavka 1. ovoga članka.
NN 99/2007 • 4) Europska komisija može donijeti smjernice za službene kontrole u skladu s posebnim postupkom.
NN 99/2007 • 1) O provedenim službenim kontrolama sastavljaju se zapisnici.
NN 99/2007 • 3) Primjerak zapisnika iz stavka 2. ovoga članka, najmanje u slučaju nesukladnosti, dostavlja se subjektu u poslovanju s hranom ili hranom za životinje.
NN 99/2007 • 1) Službene kontrole provode se uz korištenje prikladnih kontrolnih metoda i tehnika kao što su monitoring, nadziranje, verifikacija, revizija, inspekcija, uzimanje uzoraka i analiza.
NN 99/2007 • 2) Službene kontrole hrane i hrane za životinje moraju uključivati između ostaloga i sljedeće aktivnosti:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 99/2007 • – postrojenja proizvođača primarnih proizvoda, poslovanja s hranom ili hranom za životinje, uključujući njihovo okruženje, objekte, prostorije, opremu, uređaje i strojeve, prijevoz, kao i samu hranu i hranu za životinje;
NN 99/2007 • – sirovina, sastojaka, pomoćnih dodataka u proizvodnji te ostalih proizvoda koji se koriste u preradi i proizvodnji hrane i hrane za životinje;
NN 99/2007 • – materijala i predmeta koji dolaze u neposredan dodir s hranom;
NN 99/2007 • (c) kontrolu higijenskih uvjeta u poslovanju s hranom ili hranom za životinje;
NN 99/2007 • (d) procjenu postupaka dobre proizvođačke prakse (engl. good manufacturing practice GMP), dobre higijenske prakse (engl. good hygiene practice GHP), dobre uzgojne prakse i sustava analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (u daljnjem tekstu: HACCP), pri čemu treba voditi računa o vodičima koji su izrađeni u skladu s propisima o hrani;
NN 99/2007 • (f) razgovore sa subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje i njihovim osobljem;
NN 99/2007 • (g) očitavanje zabilježenih vrijednosti na mjernim instrumentima subjekata u poslovanju s hranom ili hranom za životinje;
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 22/08, Broj 24/06,
Broj 63/07, Broj 60/92,
Broj 39/06, Broj 60/04
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA