PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-3-unutarnje-stijenke-spremnika-azui NN 13/2005

• Svježa, ohlađena i smrznuta riba stavlja se u posude ili posebnu ambalažu i utovaruje u vozila s mogućnošću hlađenja, te održavanja i praćenja odgovarajuće temperature za vrijeme prijevoza, ovisno o tome da li se radi o svježoj, ohlađenoj ili smrznutoj ribi.


Stranica 2005-01-13-215 NN 13/2005

• (3) Za proizvode iz stavka 1. ovoga članka, prijevoz je potrebno obavljati posebnim prijevoznim sredstvom, opskrbljenim uređajem koji osigurava propisane temperature za pojedine proizvode, s mogućnošću kontrole temperature putem termografske liste.


Internet NN 13/2005

• (4) Proizvodi iz stavka 1. ovoga članka u unutarnjem prometu mogu se prevoziti u istom prijevoznom sredstvu, uz uvjet da su upakirani, te po vrstama proizvoda svrstani u prijevoznom sredstvu, s ugrađenim pregradama koje sprečavaju kontaminaciju namirnica i onemogućuju širenja mirisa, te u kojima je omogućeno strujanje ohlađenog zraka.


Internet stranice NN 13/2005

• (1) Sirove i soljene kože moraju se utovariti u prijevozno sredstvo upakirane na palete i zaštićene nepromočivom folijom, te prevoziti prijevoznim sredstvom koje ne propušta tekućinu.


Internet stranice NN 13/2005
• Vuna, dlaka i čekinje upakirani u nepromočivu ambalažu, balirani ili u rinfuzi, utovaruju se u zatvoreno prijevozno sredstvo, ovisno o stupnju obrade.

Internet stranice NN 13/2005
• Crijeva se utovaruju pakirana u bačve ili drugu odgovarajuću ambalažu, ovisno o stupnju obrade.

Internet stranice NN 13/2005 • Kosti se utovaruju samo u kontejner ili u hermetički zatvoreno prijevozno sredstvo s rashladnim uređajem.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 13/2005 • IV. HIGIJENSKO-TEHNIČKI UVJETI KOJIMA MORAJU UDOVOLJAVATI PRIJEVOZNA SREDSTVA ZA PRIJEVOZ POŠILJAKA SIROVINA, PROIZVODA I OTPADAKA ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
Poslovne stranice NN 13/2005 • (1) Prijevozna sredstva (željeznička i cestovna, plovila, zrakoplovi i kontejneri) za prijevoz pošiljaka proizvoda i otpadaka životinjskog podrijetla moraju biti izrađena tako da se onemogući njihovo zagađivanje kontaminentima ili stranim mirisom, a s unutarnje strane moraju biti obložene materijalom koji se može lako čistiti, prati i dezinficirati.
Pregledi NN 13/2005 • (2) Prijevozna sredstva iz stavka 1. ovoga članka prije utovara moraju biti čista i dezinficirana.
Glasnik NN 13/2005 • (4) Posebna prijevozna sredstva iz stavka 1. ovoga članka osim što moraju udovoljavati uvjetima iz stavka 1. do 3. ovoga članka, moraju imati vlastite uređaje za hlađenje ili uređaje sa sekundarnim izvorima hlađenja, te ventilatore ili termoregulatore za automatsku regulaciju temperature u prijevoznom sredstvu kojima se osigurava propisana temperatura ovisno o vrsti pošiljke, za vrijeme utovara i tijekom prijevoza pošiljke. U takvom prijevoznom sredstvu može biti više komora sa različitim temperaturnim režimom.
Novo NN 13/2005 • (2) U prijevoznim sredstvima iz stavka 1. ovoga članka mogu se prevoziti proizvodi životinjskog podrijetla samo za potrebe opskrbe tržišta na području epizootiološke jedinice.
Poslovi NN 13/2005 • (3) Ako se u prijevoznom sredstvu ne može osigurati temperatura iz stavka 1. ovoga članka, smrznuto i dubokosmrznuto meso utovaruje se u kontejnere s agregatima za održavanje odgovarajuće temperature do –18°C.
Poticaji NN 13/2005 • (1) U plovilima i zrakoplovima, kojima se prevozi ohlađeno ili smrznuto meso i ohlađeni ili smrznuti proizvodi životinjskog podrijetla, mora biti osigurano odgovarajuće hlađenje prostora za smještaj tih proizvoda.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 70/01, Broj 133/06, Broj 46/95, Broj 198/03, Broj 91/96, Broj 14/08


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled