PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 69/2008 • 4. Vrsta Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja;
NN 69/2008 • (2) U Plovnom objektu za izlete mogu se pružati usluge prehrane, pića i napitaka.
NN 69/2008 • (1) Plovni objekt za krstarenje namijenjen je za turističke usluge prijevoza turista na krstarenjima u trajanju preko 24 sata, a opremljen je za višednevni boravak turista.
NN 69/2008 • (2) U Plovnom objektu za krstarenje moraju se pružati usluge prehrane, pića i napitaka te usluga smještaja.
NN 69/2008 • (1) Plovni objekt za iznajmljivanje bez usluge smještaja namijenjen je za turističke usluge iznajmljivanja plovnog objekta za osobne potrebe turista radi odmora i rekreacije u trajanju do 24 sata u kojem se ne pruža usluga smještaja.
NN 69/2008 • (2) Plovni objekt za iznajmljivanje bez usluge smještaja može se iznajmiti s posadom ili bez posade.
NN 69/2008 • 4. Vrsta Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja (charter)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 69/2008 • (2) U Plovnom objektu za iznajmljivanje s uslugom smještaja mora se omogućiti smještaj.
NN 69/2008 • (3) Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja može se iznajmiti s posadom ili bez posade.
NN 69/2008 • (4) Pružatelj usluge iznajmljivanja ne može na plovnom objektu vršiti pripremu hrane.
NN 69/2008 • Ukupni kapacitet plovnog objekta utvrđuje se prema izvodu iz upisnog lista ili očevidnika.
NN 69/2008 • 3. Ugostiteljski sadržaji za usluživanje pića, napitaka i hrane
NN 69/2008 • (2) Ugostiteljski sadržaji iz stavka 1. ovog članka moraju svojim kapacitetom odgovarati potrebama ponude te uobičajenom broju konzumenata, u određeno vrijeme, na plovnom objektu.
NN 69/2008 • (3) Prostorija za pripremu funkcionalna je cjelina u kojoj se tehnološki proces pripreme hrane mora odvijati unutar te funkcionalne cjeline odnosno na način da osoblje kod pripreme hrane ne prolazi prostorijama namijenjenim gostima.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 97/03, Broj 106/04,
Broj 88/03, Broj 123/02,
Broj 159/04, Broj 93/04
LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO