PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-3-vrsta-plovni-objekt-rnqj NN 69/2008

• 4. Vrsta Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja;


Stranica 2008-06-69-2304 NN 69/2008

• (2) U Plovnom objektu za izlete mogu se pružati usluge prehrane, pića i napitaka.


Internet NN 69/2008

• (1) Plovni objekt za krstarenje namijenjen je za turističke usluge prijevoza turista na krstarenjima u trajanju preko 24 sata, a opremljen je za višednevni boravak turista.


Internet stranice NN 69/2008

• (2) U Plovnom objektu za krstarenje moraju se pružati usluge prehrane, pića i napitaka te usluga smještaja.


Internet stranice NN 69/2008 • (1) Plovni objekt za iznajmljivanje bez usluge smještaja namijenjen je za turističke usluge iznajmljivanja plovnog objekta za osobne potrebe turista radi odmora i rekreacije u trajanju do 24 sata u kojem se ne pruža usluga smještaja.
Internet stranice NN 69/2008 • (2) Plovni objekt za iznajmljivanje bez usluge smještaja može se iznajmiti s posadom ili bez posade.
Internet stranice NN 69/2008 • 4. Vrsta Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja (charter)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 69/2008
• (2) U Plovnom objektu za iznajmljivanje s uslugom smještaja mora se omogućiti smještaj.

Poslovne stranice NN 69/2008
• (3) Plovni objekt za iznajmljivanje s uslugom smještaja može se iznajmiti s posadom ili bez posade.

Servis NN 69/2008 • (4) Pružatelj usluge iznajmljivanja ne može na plovnom objektu vršiti pripremu hrane.
Glasnik NN 69/2008 • Ukupni kapacitet plovnog objekta utvrđuje se prema izvodu iz upisnog lista ili očevidnika.
Novo NN 69/2008 • 3. Ugostiteljski sadržaji za usluživanje pića, napitaka i hrane
Poslovi NN 69/2008 • (2) Ugostiteljski sadržaji iz stavka 1. ovog članka moraju svojim kapacitetom odgovarati potrebama ponude te uobičajenom broju konzumenata, u određeno vrijeme, na plovnom objektu.
Poticaji NN 69/2008 • (3) Prostorija za pripremu funkcionalna je cjelina u kojoj se tehnološki proces pripreme hrane mora odvijati unutar te funkcionalne cjeline odnosno na način da osoblje kod pripreme hrane ne prolazi prostorijama namijenjenim gostima.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 97/03, Broj 106/04, Broj 88/03, Broj 123/02, Broj 159/04, Broj 93/04


LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO Pregled