PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-5-odmah-nakon-pripreme-ricv NN 99/2007

• 6. Nakon usmrćivanja, puževima se mora ukloniti hepatopankreas, ako bi mogao predstavljati opasnost, te se ne smije upotrijebiti za prehranu ljudi.


Stranica 2007-10-99-2946 NN 99/2007

• Subjekti u poslovanju s hranom moraju osigurati da objekti koji sakupljaju ili prerađuju sirovine za proizvodnju topljene životinjske masti i čvaraka ispunjavaju sljedeće zahtjeve.


Internet NN 99/2007

• 1. Centri za sakupljanje sirovina i njihov daljnji prijevoz do objekata za preradu moraju raspolagati prostorom i opremom za skladištenje sirovina na temperaturi od najviše 7°C.


Internet stranice NN 99/2007

• (b) prostorijom za otpremu, osim ako objekt otprema topljenu mast samo u cisternama; i


Internet stranice NN 99/2007 • 3. Prostor i oprema za hlađenje koji su predviđeni točkom 1. i točkom 2. (a) ovoga Poglavlja nisu potrebni ako sustav isporuke sirovina osigurava da se one nikada ne skladište ili prevoze bez aktivnog hlađenja na način drugačiji od onoga određenog Poglavljem II. točkom 1. (d) ovoga Odjeljka.
Internet stranice NN 99/2007 • HIGIJENSKI ZAHTJEVI ZA PRIPREMANJE TOPLJENE ŽIVOTINJSKE MASTI I ČVARAKA
Internet stranice NN 99/2007 • Subjekti u poslovanju s hranom koji pripremaju topljenu životinjsku mast i čvarke moraju osigurati ispunjavanje sljedećih zahtjeva.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 99/2007
• (b) sastojati se od masnih tkiva ili kostiju koji sadrže što je moguće manje krvi i nečistoća;

Poslovne stranice NN 99/2007
• (c) potjecati iz objekata koji su registrirani ili odobreni u skladu s odredbama Pravilnika o higijeni hrane ili u skladu s ovim Pravilnikom; i

Servis NN 99/2007 • (d) prevoziti se, ili do topljenja biti uskladištene, u higijenskim uvjetima i unutarnje temperature od najviše 7°C. Sirovine se mogu skladištiti i prevoziti bez aktivnog hlađenja ako se otope u roku od 12 sati od kada su dobivene.
Glasnik NN 99/2007 • 4. Topljena životinjska mast, ovisno o vrsti, mora udovoljavati sljedećim normama:
Novo NN 99/2007 • rafiniranjeJestive masnoćeMast i druge masnoće za rafiniranjeJestiveZa rafiniranje
Poslovi NN 99/2007 • (1) Topljena životinjska mast dobivena topljenjem pri niskoj temperaturi iz svježeg masnog tkiva srca, trbušne maramice, bubrega i mezenterija goveda i masnoće iz rasjekavaonica.
Poticaji NN 99/2007 • (2) Topljena životinjska mast dobivena iz masnih tkiva svinja.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 106/08, Broj 126/07, Broj 93/98, Broj 63/92, Broj 129/08, Broj 48/92


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled