PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 105/2008 • – određivanje točke smrzavanja – termistorsko krioskopska metoda
NN 105/2008 • – određivanje sadržaja dušika – 2. dio: metoda blok-digestije-makro metoda
NN 105/2008 • – određivanje sadržaja laktoze – 1. dio: enzimatska metoda uporabom glukoze preko laktoze
NN 105/2008 • – određivanje udjela mliječne masti, bjelančevina i laktoze – uputstva za rad MID-infrared instrumentima
NN 105/2008 • – horizontalna metoda za brojenje mikroorganizama – tehnika brojenja kolonija na 30 °C
NN 105/2008 • – određivanje broja mikroorganizama u mlijeku metodom protočne citometrije (standardna metoda)
NN 105/2008 • – brojenje somatičnih stanica – 1. dio: mikroskopska metoda (referentna metoda)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 105/2008 • – određivanje sadržaja dušika – 2.dio: metoda blok-digestija-makro metoda
NN 105/2008 • – određivanje količine masti – Van Gulikova metoda (rutinska metoda)
NN 105/2008 • – određivanje količine masti – gravimetrijska metoda (referentna metoda)
NN 105/2008 • 7. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Centar za kontrolu namirnica, Jagićeva 31, Zagreb, za obavljanje specijalizirane djelatnosti s mogućnošću izdavanja međunarodnih certifikata za obavljanje sljedećih analiza:
NN 105/2008 • – analiza metilnih estera masnih kiselina plinskom kromatografijom
NN 105/2008 • c) osvježavajuća bezalkoholna pića i osvježavajuća bezalkoholna pića s povećanom količinom kofeina i drugim dodacima
NN 105/2008 • – određivanje ukupnog pepela u žitaricama i mlinskim proizvodima
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 71/00, Broj 74/01,
Broj 32/08, Broj 73/00,
Broj 51/91, Broj 18/93
LINK - POSLOVNI SAVJETNIK, POSLOVNI SUBJEKTI, POSLOVNI PLAN I DRUGO