PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 99/2007 • (e) pripremu, skladištenje, uporabu i sljedivost hrane za životinje,
NN 99/2007 • (h) postupke, praksu i metode koje osiguravaju primjerene higijenske uvjete proizvodnje, rukovanja, pakiranja, skladištenja i prijevoza hrane, uključujući učinkovito čišćenje i suzbijanje štetnika i štetnih organizama,
NN 99/2007 • (i) mjere vezane za čistoću životinja za klanje i životinja za uzgoj,
NN 99/2007 • (OSIM SUBJEKTA NA KOJE SE PRIMJENJUJE PRILOG I. OVOGA PRAVILNIKA)
NN 99/2007 • – Poglavlje I. ovoga Priloga primjenjuje se na sve objekte u kojima se posluje s hranom, osim objekte na koje se primjenjuje Poglavlje III. ovoga Priloga,
NN 99/2007 • – Poglavlje II. ovoga Priloga primjenjuje se na sve prostorije u kojima se hrana priprema, obrađuje ili prerađuje, osim prostorija u kojima se hrana konzumira i objekte na koje se primjenjuje Poglavlje III. ovoga Priloga,
NN 99/2007 • – Poglavlje III. ovoga Priloga primjenjuje se na one objekte koji su navedeni u naslovu navedenog Poglavlja,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 99/2007 • Opći zahtjevi za objekte u poslovanju s hranom (osim za objekte navedene u Poglavlju III. ovoga Priloga)
NN 99/2007 • 1. Objekti u kojima se posluje s hranom moraju biti čisti, održavani i u dobrom stanju.
NN 99/2007 • 2. Projekt, izgradnja, lokacija i veličina objekta u kojemu se posluje s hranom moraju biti takvi da:
NN 99/2007 • (b) sprečavaju nakupljanje nečistoće, doticaj s otrovnim materijalima, unošenje čestica u hranu i stvaranje kondenzacije ili neželjene plijesni na površinama,
NN 99/2007 • (c) omogućuju dobru higijensku praksu pri rukovanju hranom, uključujući zaštitu od kontaminacije, te, naročito, suzbijanje štetočina,
NN 99/2007 • 3. Mora biti osiguran odgovarajući broj zahoda s tekućom vodom spojenih na učinkoviti odvodni sustav. Zahodi ne smiju voditi izravno u prostorije u kojima se rukuje hranom.
NN 99/2007 • 4. Mora biti osiguran odgovarajući broj umivaonika za pranje ruku smještenih na prikladnim mjestima. Umivaonici za pranje ruku moraju imati toplu i hladnu tekuću vodu, sredstva za pranje ruku i higijensko sušenje. Prema potrebi, oprema za pranje hrane mora biti odvojena od opreme za pranje ruku.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 77/08, Broj 3/09,
Broj 47/02, Broj 30/98,
Broj 182/04, Broj 46/09
LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA