PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
zg-lista-tradicionalnih-izraza-za-sfsh NN 96/2007

• Prošek je desertno kvalitetno ili desertno vrhunsko vino s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom. Prošek po boji može biti bijelo ili crno vino. Boja Prošeka može varirati od jantarnožute do tamnocrvene boje. Prošek je najčešće s ostatkom šećera. U okusu Prošeka prevladava punoća i izraženi voćni karakter koji upućuje na suho grožđe.


Stranica 2007-09-96-2857 NN 96/2007

• – Podregije: Istra, Hrvatsko primorje, Sjeverna Dalmacija, Dalmatinska zagora, Srednja i Južna Dalmacija.


Internet NN 96/2007

• – Vinogorja: Vinogorje Zapadna Istra, Vinogorje Centralna Istra, Vinogorje Opatija – Rijeka, Vinogorje Krk, Vinogorje Rab, Vinogorje Cres – Lošinj, Vinogorje Pag, Vinogorje Zadar – Biograd, Vinogorje Benkovac – Stankovci, Vinogorje Promina, Vinogorje Pirovac – Skradin, Vinogorje Knin, Vinogorje Drniš, Vinogorje Šibenik, Vinogorje Primošten, Vinogorje Sinj – Vrlika, Vinogorje Imotski, Vinogorje Vrgorac, Vinogorje Kaštela – Trogir, Vinogorje Split – Omiš – Makarska, Vinogorje Neretva, Vinogorje Konavle, Vinogorje Mljet, Vinogorje Pelješac, Vinogorje Korčula, Vinogorje Lastovo, Vinogorje Vis, Vinogorje Hvar, Vinogorje Brač, Vinogorje Šolta.


Internet stranice NN 96/2007

• Prošek se proizvodi od sljedećih autohtonih sorti vinove loze: plavac mali, okatac crni, muškat ruža crni, crljenak, vugava, pošip bijeli, grk, maraština, babić, plavina, lasina, malvazija, žlahtina, malvasia dubrovačka bijela.


Internet stranice NN 96/2007 • Dopušteni urod po hektaru za Prošek, obzirom na kategoriju kakvoće i zonu proizvodnje je:
Internet stranice NN 96/2007 • Specifičnost tehnologije proizvodnje Prošeka je u biranju zdravih grozdova po mogućnosti već lagano prosušenih i njihovom daljnjem sušenju na trsu, na suncu ili u hladovini tavana i sušarama. Grožđe se suši dok ne postigne šećer od 120° Oechsla.
Internet stranice NN 96/2007 • Prerada započinje gnječenjem prosušenog grožđa i maceracijom koja traje 2 – 5 dana. Nakon maceracije masulj se cijedi i preša. Alkoholna fermentacija traje do godinu dana. Za fermentaciju se koriste selekcionirani kvasci koji mogu djelovati u moštu velike gustoće.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 96/2007
• Prošek mora sadržavati najmanje 15% vol stvarnog alkohola i maksimum 22% vol ukupnog alkohola.

Poslovne stranice NN 96/2007
• – 210 mg/L, od toga 40 mg/L slobodnog, u vinima s manje od 50 g/l neprovrela šećera,

Servis NN 96/2007 • – 300 mg/L, od toga 50 mg/L slobodnog, u vinima s više od 50 g/l neprovrela šećera.
Glasnik NN 96/2007 • Područje uzgoja vinove loze za proizvodnju Opola je regija Primorska Hrvatska koja obuhvaća sljedeće podregije i vinogorja:
Novo NN 96/2007 • – Podregije: Istra, Hrvatsko primorje, Sjeverna Dalmacija, Dalmatinska zagora, Srednja i Južna Dalmacija.
Poslovi NN 96/2007 • Opolo se proizvodi od preporučenih crnih sorti vinove loze regije Primorska Hrvatska sukladno Pravilniku o Nacionalnoj listi priznatih kultivara vinove loze (»Narodne novine« br. 159/04, 14/05, 42/05, 62/05, 3/06, 37/06, 76/06, 44/07).
Poticaji NN 96/2007 • Dopušteni urod po hektaru za Opolo, obzirom na zonu proizvodnje je:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 155/08, Broj 51/02, Broj 155/05, Broj 46/97, Broj 111/07, Broj 55/09


LINK - SERVIS SA POSLOVNIM INFORMACIJAMA, PROGRAMIMA I USLUGAMA Pregled