PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NOVI BRZI PREGLED ZAKONSKE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 67/2009 • – ugotica pučinka (Micromesistius poutassou ili Gadus poutassou),
NN 67/2009 • b) Rakove određene unutar tarifne oznake 0306 prema važećoj Uredbi o Carinskoj tarifi:
NN 67/2009 • – kozica pjeskulja (Crangon crangon) i račić Pandalus borealis
NN 67/2009 • c) Glavonošce određene unutar tarifne oznake 0307 prema važećoj Uredbi o Carinskoj tarifi:
NN 67/2009 • (1) Kategorije svježine određuju se sukladno kriterijima u Dodatku I. ovog Pravilnika.
NN 67/2009 • (2) Svaki lot mora sadržavati proizvode ribarstva istog stupnja svježine.
NN 67/2009 • (3) Odredba stavka 2. ovog članka ne odnosi se na mali lot koji ne mora biti jednoliko svjež.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 67/2009 • (1) Na osnovu kategorija iz članka 5. stavka 1. ovoga Pravilnika, proizvodi ribarstva klasificiraju se po lotu u jednu od sljedećih kategorija svježine:
NN 67/2009 • a) EKSTRA, A ili B – za ribe koštunjače, hrskavičnjače, glavonošce i škampe,
NN 67/2009 • (3) Rakovica, Jakovljeva kapica i puž Buccinum undatum iz članka 4. ovoga Pravilnika ne klasificiraju se u posebne kategorije svježine.
NN 67/2009 • (2) Ribe koštunjače, hrskavičnjače, glavonošci i škampi koji pripadaju kategoriji svježine A ne smiju imati mrlje i neuobičajeno bljedilo. Tolerira se vrlo mali udio s manjim udubinama i površinskim ozljedama.
NN 67/2009 • (3) Ribe koštunjače, hrskavičnjače, glavonošci i škampi koji pripadaju kategoriji svježine B smiju imati mali udio s ozbiljnijim udubinama i površinskim ozljedama. Ribe ne smiju imati mrlje i neuobičajeno bljedilo.
NN 67/2009 • Na svaki lot mora biti pričvršćena naljepnica na kojoj je označena kategorija svježine tog lota. Slova moraju biti jasno vidljiva, najmanje veličine 5 cm te moraju biti neizbrisiva.
NN 67/2009 • Proizvodi ribarstva svrstavaju se u kategorije veličine prema sljedećim kriterijima:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 155/98, Broj 19/90,
Broj 3/94, Broj 87/99,
Broj 150/04, Broj 9/02
LINK - VODIČ KROZ POSLOVNE USLUGE KOJE SU VAM DOSTUPNE